Katka Jesenská vydáva novú chalupársku kuchárku: Pozrite si snímky zo zákulisia príprav!

Po obrovskom úspechu prvej knižky receptov čoskoro vyjde jej pokračovanie. Katarína Jesenská nám prezradila niečo o druhej časti Mojej chalupárskej kuchyne. Katkine slová aj snímky z príprav napovedajú, že sa je na čo tešiť!

Moderátorka obľúbenej relácie TV JOJ zbiera recepty po celej krajine vďaka nakrúcaniu relácie Na chalupe. Tie sa v roku 2022 rozhodla zhrnúť do kuchárky Moja chalupárska kuchyňa. Keďže receptov bolo toľko, že do jednej knihy by sa všetky zmestili len ťažko, môžu sa diváci Na chalupe aj fanúšikovia dobrého jedla tešiť na pokračovanie. "Nikdy som nemala ambíciu napísať kuchársku knihu, ale život to tak nejak zariadil. A keďže rada varím a zbieram recepty po svojich cestách, tak mi prišlo zmysluplné napísať ju. A o pár týždňov tu už bude dvojka," povedala nám Katka, ktorá sa na pokračovanie veľmi teší. V týchto dňoch už odišla publikácia do tlače! 

"Prvú knihu som vydala pred dvomi rokmi, a ďalšie dva roky som zbierala recepty do druhej knihy. Tentokrát je v knižke viac receptov ako v prvej a tie staré tradičné, ktoré zbieram na mojich cestách po chalupách sú osobitne označené. Všetky z týchto receptov majú svoj príbeh. Kuchárka je rozdelená na sedem kapitol a tú poslednú som venovala mojej babičke Adele, ktorá fantastický piekla a tiež bola v minulosti spoluautorkou kuchárskej knihy," navnaďuje na pokračovanie, ktoré bude mať úspech určite aj u vás doma! 

Sledujte Na chalupe každú nedeľu o 16.45 na JOJke!