Je vám známy nový herec v seriáli Hviezdy nad hlavou? Aha, hral v TOMTO seriáli!

Ak vás zaujal Patrik, nová pracovná posila, ktorá prichádza na statok s koňmi, možno ste ho už na našich obrazovkách videli!

Patrik prichádza ako nový jazdec na ranč Jindřicha Prokeša, ktorého stvárňuje Bolek Polívka. Džokeja v seriáli Hviezdy nad hlavou stvárňuje Adam Ernest, fešný herec, ktorého ste mohli sledovať na JOJke v Na vlnách Jadranu. Tam stvárnil vyšetrovateľa Edu Vopěnka. Ako mu to svedčí viac - ako policajtovi alebo chlapcovi od koní - môžete posúdiť sami v ďalších epizódach seriálu Hviezdy nad hlavou, ktorý pre vás budeme vysielať ďalšie letné týždne!

Tento mladý fešák môže ešte poriadne zamiešať karty. Ihneď sa totiž zakukal do Táne, Jindřichovej dcéry. Obaja sú približne v rovnakom veku, Táňa však už neskrýva vzťah s miestnym sukničkárom Jirkom, bývalým manželom veterinárky Lucie. Patrik o ich vzťahu síce tuší, dobre o ňom vie aj jej otec, no ten ich vzťah neuznáva a najradšej by ho sám ukončil. Bojí sa, že starší chlap zraní city mladučkej Táne. Naopak - Patrika by najradšej videl ako jej nastávajúceho. Skvele si spolu rozumejú a ich kamarátstvo rozrastá, no nepôjde zo strany Táne len o to, aby vyvolala v Jirkovi žiarlivosť? 

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Na vlnách Jadranu v utorky a štvrtky o 20:40 na JOJke!