Zo sexi rockerky elegantná uhladená dáma: Radikálna zmena imidžu spravila z Evy inú ženu!

Ako posledná sa tento týždeň v Nákupných maniačkach vybrala na lov dokonalého outfitu na tému Pracujúce dievča šesťdesiatnička Eva. A hoci celý týždeň šokovala vyzývavými outfitmi a zvodnými tančekmi, počas svojho nakupovacieho dňa prešla obrovskou zmenou. Jej súperkám až padli sánky!

Šesťdesiatnička Eva v Nákupných maniačkach na seba už od pondelka strhávala väčšinu pozornosti. Dôvodom boli jej extravagantné outfity i svojrázne správanie. Niet preto divu, že všetci boli zvedaví, ako dopadne jej nakupovací deň. Téma znela jasne: Pracujúce dievča, no nikto si nevedel ani len predstaviť, ako toto zadanie pojme práve ona. Nikoho by totiž neprekvapilo, ak by si aj na túto tému obliekla niečo vyzývavé a kožené. Lenže počas piatkovej časti boli všetci poriadne prekvapení - súperky, porotcovia i diváci Maniačok.

NM 2023 - Evka Zdroj: TV JOJ

​Evka totiž poskladala príjemný a uhladený outfit, v ktorom vyzerala ako skutočná dáma. Krásny mejkap a účes od vizážistky Júlie Švehlovej len doťukol jej radikálnu zmenu, ktorá z nej urobila úplne nového človeka. "Vyzeráš úžasne! Veľmi si ma prekvapila a potešila zároveň. Toto som vôbec nečakala. Na to, ako tu chodíš celý týždeň oblečená, je toto brutálna zmena, ktorá ti veľmi svedčí a podľa mňa by si sa takto mala obliekať častejšie," povedala tesne po prezentácii outfitu Viktória. "Takto si úplne za dámu, štýlová, mladá. Oveľa lepšie je to takto ako si chodila oblečená. Ale zase to je tvoj štýl," zhodnotila Karin. "Evi, wau! Ja som celý čas čakala, čo ma v tejto šou šokuje a vôbec by mi nenapadlo, že prídeš v takomto outfite. Takže, ja som v tom najlepšom šoku, v akom som mohla byť. Strašne ti to pristane! Vyzeráš skvelo!" nešetrila chválami Júlie. "Ja som čakala niečo úplne iné, ale to čo máš na sebe, je wau. Ja by som chcela, aby si sa takto obliekala vždy. Máš pekný mejkap, účes, celé je to wau," doplnila Ilona.

NM 2023 - Pracujuce dievca Zdroj: TV JOJ

Už na prvý pohľad bolo vidieť, že Evke komplimenty padnú veľmi dobre a užíva si ich. Pozitívne hodnotenie dostala aj od porotcov, čo ju potešilo ešte viac. Azda najväčšiu radosť však mala na záver, keď ju jej súperky korunovali za Miss Nákupných maniačok. Od Júlie dostala nielen originálnu šerpu, ale aj jej skutočnú korunku. Nuž, aj takéto veci sa stávajú v Nákupných maniačkach.

Pozrite si to ešte raz vo videu:

Sledujte ikonickú reláciu Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!