Maniačky budú mať hlavu v smútku: Tohtotýždňová téma od poroty ich príliš nepoteší!

Ikonické Nákupné maniačky pokračujú na JOJke aj tento týždeň. Opäť uvidíme novú päticu súťažiacich, ktorú budú svoje outfity skladať na novú tému. Nuž, a tá ich príliš nepoteší. Keď si dievčatá vypočujú zadanie, budú poriadne zmätené.

Svoje outfity budú tento týždeň v Nákupných maniačkach skladať súťažiace Nikola, Lindita, Zuzana, Valéria a Karin. S rozpočtom 400 eur sa za dve hodiny budú musieť obliecť tak, aby očarili nielen svoje súperky, ale aj porotcov Mariána Hornyáka a Emu Fajnor. Práve oni dievčatám prezradia aj znenie tohtotýždňového zadania. A to ich príliš nepoteší! "Zdravím vás, dámy. Čaká nás báječný týždeň. Ako by obľúbená postava z románu alebo filmu Diabol nosí Pradu, Miranda Priestly, povedala: Kvety? Na jar? No to je originálne! Tak nebojte sa, my sme vám to trošku upravili a prispôsobili sme sa dizajnérskym trendom," začne Marián Hornyák. "Téma nesie názov: Zimná záhrada. My na rozdiel od jarných kvetinových printov budeme originálni, pretože my chceme vidieť kvety a záhradu v zime," prezradí Ema Fajnor.

NM 2023 - Zimna zahrada Zdroj: TV JOJ

​Už, keď porotcovia vyslovia názov témy, súťažiace budú na prvý pohľad nešťastné. Paradoxne ešte zmätenejšie budú, keď im k téme dajú aj bližšie indície. "Čaká vás nájsť zimné materiály, tvídy, brokáty, výšivky, aplikácie, 3D kvety...čiže je úplne vo vašich rukách, ako ten kvetinový motív použijete. Podmienkou je, že musíte mať aspoň jeden kus na sebe, oblečenia alebo doplnku, ktorý bude niesť kvetinový vzor," vysvetlí Marián. "Ja už iba doplním Mariána - nebojte sa vystúpiť z toho klasického kvetinového printu. Veľkým trendom sú spomínané 3D kvety. Takže, váš kvet v outfite môže byť iba jeden, napríklad. Môže to byť brošňa, aplikácia na topánke, výrazné náušnice, to je už na vašej interpretácii. A my vám budeme držať palce," dodá Ema. Ako sa súťažiacim podarí zvládnuť túto tému?



Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!