Marián sa už na to nemohol pozerať: Valériin outfit prerábal priamo počas finále!

Toto sme tu ešte nemali! Počas piatkového finále v relácii Nákupné maniačky nastala naozaj nečakaná situácia. Keď porotcovia začali hodnotiť Valériin outfit, Marián sa naštartoval a priamo v štúdiu šiel prerábať jej výtvor na tému Zimná záhrada!

Tohtotýždňová téma s názvom Zimná záhrada súťažiace poriadne potrápila. Napriek jasne vysvetlenému zadaniu mali dievčatá problém uchopiť to, ako vlastne do outfitu priniesť kvetinový závan. Niektorým sa to podarilo viac, iným menej, ale snažili sa všetky. Najviac bodov od svojich súperiek dostala Valéria, ktorá sa snažila v Nákupných maniačkach uspieť modro-bielym romantickým stylingom. Jej výber miestami pripomínal meststké prevedenie rozprávkovej postavičky Elsy z Ľadového kráľovstva.

NM 2023 - Zimna zahrada Zdroj: TV JOJ

​Váleriin outfit sa pozdával aj porotkyni Eme Fajnor, ktorá ju pochválila za viaceré detaily. "Chválim ťa za to, že si sa vyhrala s doplnkami. Veľmi mi imponuje, že si sa naozaj snažila dať niečo na hlavu, na krk, nejakú peknú kabelku, a tak ďalej. Môže to už určite byť pre niekoho moc. Neviem, ako to vníma Marián...," povedala Ema a asi ani netušila, čo poslednu vetou vyvolá. "Ja? Chyť! A rozprávaj...," odpovedal Marián a namieril si to rovno k Valérii. Kým Ema ďalej hodnotila outfit, on ho na súťažiacej začal okamžite prerábať.

NM 2023 - Valeria outfit Zdroj: TV JOJ

​Biele ružičky jej zo šálu odopol a názorne ukázal, kde ich mohla použiť. "S týmto by sa dalo pracovať. Aj keby ja som to chcel zahodiť a už nikdy ti to nedať, aby to nepokúšalo. Ale presne...keby si bola urobila len toto, tak sme niekde inde. Keby si urobila toto, tak sme niekde inde. Keby si bola urobila toto, sme niekde inde. Hej? Že s tým sa dá robiť, ale nie tak, ako si to urobila ty. To je pre dievčatko. Pre malú vílu do škôlky," vychrlil Marián, ktorý bol už na prvý pohľad sklamaný z toho, ako sa súťažiace na tému obliekli. Iskričky nádeje boli práve Valéria a Zuzana, ale detaily na outfite napoon rozhodli, že výhru si domov odniesla Valéria.


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!