Nečakaná situácia v úvode Maniačok: Piaty súťažiaci nepríde na nakrúcanie! Čo sa stalo?

Ikonická relácia Nákupné maniačky sa s novými epizódami vracia na JOJku už od 22. januára. Úvodný týždeň bude poriadne zaujímavý a odvážny, pretože svoje súťažné outfity v ňom budú skladať páni. Hneď v pondelkovej časti však nastane nečakaná situácia, keď sa na nakrúcanie nedostavil jeden zo súťažiacich!

V nových častiach ikonických Nákupných maniačok sa diváci a diváčky môžu tešiť na poriadnu dávku módy, štýlu a praktických tipov, ale aj na veľké prekvapenie. Po rokoch sa totiž na nákup súťažného outfitu vyberú aj muži a bude to naozaj pestré. Vďaka pätici súťažiacich uvidíme inú stránku pánskej módy a opäť si pripomenieme, že móda je v prvom rade hra a je o zábave.

Hoci v Nákupných maniačkach skladá svoje outfity vždy päť súťažiacich, v pondelkovej časti uvidíme len štyroch. Piaty člen zostavy sa totiž na nakrúcanie nedostaví. "Maniaci" z toho budú v pomykove a všetko im objasní až telefonát s chýbajúcim súperom. "Ja som na tom tak zle, že neviem, či sa mi podarí prísť. Som úplne KO. Takúto virózu som ešte nemal," povie im Nathan. "Chudák, bolo mi ho celkom ľúto, lebo som videl, že je celý zronený," zhodnotí Denis. "Verím, že Nathan príde a bude s nami súťažiť, lebo bola by to škoda," doplní Samuel. Ako to celé dopadne a na akú tému budú nakupovať?


Sledujte ikonické Nákupné maniačky už od pondelka 22. januára každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!