Hodí sa čierna kožená bunda naozaj ku každému outfitu? Takto to vidí porota z Maniačok!

Diváčky a diváci Nákupných maniačok si mohli všimnúť, že sú kúsky, ktoré sa nachádzajú v takmer všetkých šatníkoch našich súťažiacich. Medzi ne rozhodne patrí aj čierna kožená bunda, ktorú dámy naozaj veľmi často nosia. Je pravda, že sa hodí naozaj ku všetkému, alebo je to len ďalší módny mýtus?

V stredajšej časti Nákupných maniačok sa v čiernej koženej bunde predstaví súťažiaca Petra, ktorá ju skombinuje s elegantnými čiernymi šatami, jednoduchou čiernou kabelkou a maslovými lodičkami. Hoci na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že tomuto outfitu v zásade nie je čo vytknúť, opak je pravdou. Keď ho zbadá porotkyňa Ema Fajnor, poriadne vypení. Dôvodom bude práve použitie spomínanej bundičky. „Ja by som už zakázala dievčatám ku všetkému nosiť koženú bundu, pretože toto sa stáva tak okukaným a otravným trendom, že to je už normálne tínedžerská uniforma. Takže, určite by som nedávala koženú bundu na tieto šaty, ktoré majú elegantnejšie úmysly,“ vysvetlila Ema a Marián len súhlasne prikývol.

NM 24 - kozenkova bunda Zdroj: TV JOJ

​Čo teda môžeme zvoliť namiesto koženej bundičky? V závislosti od štýlu zvyšného outfitu sa dá siahnuť po svetríku na gombíky, voľnejšej bombere, džínsovej bunde, aktuálne veľmi trendovom cropnutom trenčkote, či po klasickom saku. Ak ale preferujete koženku, nebojte sa siahnuť aj po dlhom koženkovom trenčkote, ktorý bude pôsobiť veľmi štýlovo a originálne.

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!