Nie ste si isté, čo s čím v outfitoch skombinovať? S týmto tipom vám to pôjde ľahšie!

Štýl a vkus sú individuálne záležitosti a sú otázkou subjektívneho pohľadu. V ikonickej relácii Nákupné maniačky to máme možnosť vidieť týždeň čo týždeň. Porotcovia naše súťažiace niekedy chvália, inokedy ich kritizujú. A my sa z jednotlivých postrehov môžeme len poučiť a na základe nich vylepšiť svoj štýl!

Niektoré dámy dostali do vienka skvelý vkus a prirodzene cítia, čo sa k čomu hodí – či už štýlovo alebo farebne. Iným tento cit chýba a tvorenie outfitu im robí veľké problémy. Samozrejme, nie je na tom nič zlé, pretože každý z nás vie niečo iné. No, ak vás to trápi a chceli by ste sa čosi priučiť, máme pre vás dobrú správu. Štýl a vkus sa dajú cibriť naberaním pozitívnej inšpirácie. Začnite, napríklad, tým, že nájdite medzi známymi osobnosťami dámu, ktorá je vám typovo podobná. Sledujte, ako sa oblieka, čo jej svedčí a čo jej naopak na šarme uberá. To môže byť pre vás jednou s inšpirácií.

NM 24 - do coho investovat Zdroj: TV JOJ

​Cesta k vlastnému štýlu však môže byť dlhá, tŕnistá a niekedy aj nie práve najlacnejšia. Často to býva tak, že človek párkrát vymení šatník, kým sa za pár rokov dopracuje k tomu, čo mu naozaj svedčí a lichotí. Ak sa tomu chcete vyhnúť, dajte na tip Mariána Hornyáka, ktorý povedal tento týždeň v Nákupných maniačkach pri hodnotení Saškinho šatníka. Toto je taká rada. Ak možno neviete úplne kombinovať alebo nemáte možnosť mať veľmi plný šatník, stavte na tie jednoduché kusy. Naozaj premyslený kapsulový šatník je riešenie. Treba uvažovať nad tým, čo si kupujete. Môže vám to veľmi uľahčiť robotu – aby ste vyzerali jednoducho a štýlovo,“ vysvetlil.

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!