Nová téma bude veľmi kreatívna a inšpiratívna: Súťažiace zavedie do rôznych kútov sveta!

Ikonické Nákupné maniačky pokračujú na JOJke aj tento týždeň a to s novou päticou súťažiacich, ktorá bude svoje outfity skladať na novú tému. Reakcie na ňu sa budú rôzniť, pretože každá súťažiaca bude mať v podstate svoje vlastné zadanie!

Svoje outfity budú tento týždeň v Nákupných maniačkach skladať súťažiace Petra, Nevena, Erika, Iveta a Zuzana. S rozpočtom 400 eur sa za dve hodiny budú musieť obliecť tak, aby získali čo najviac bodov nielen od svojich súperiek, ale aj od porotcov Mariána Hornyáka a Emy Fajnor. Práve oni im prezradia aj znenie tohtotýždňovej témy, ktorá bude naozaj veľmi zaujímavá a kreatívna. „Vítam nové súťažiace tohto týždňa. Verím, že si to s nami užijete. Verím, že vám dáme aj v módnom slova zmysle zabrať. Tentokrát budeme v cestovacej téme pokračovať. Z letiska sa však už ale presunieme do nejakej cieľovej destinácie. Do akej a aká bude téma, vám už povie môj kolega Marián,“ začne Ema Fajnor.

NM 24 - tema Cielova destinacia Zdroj: TV JOJ

​Marián Hornyák prezradí o téme viac, no má to svoje „ale“. „Vašou úlohou bude zostaviť outfit do vašej cieľovej destinácie, tak ako povedala Ema. Do akej – to si budete žrebovať. Každá z vás dostane jedno miesto alebo mesto, ktoré vám ešte neprezradím, samozrejme, a tomuto miestu prispôsobíte aj parametre svojho outfitu. To znamená, že ak to bude chladnejšia krajina, tak asi budete potrebovať viac vrstiev. Keď to bude niečo slnečné, tak asi menej. A, keď to bude nejaká zábava, sú vítané aj flitre a čančarády. Verím, že to bude pre vás veľmi zábavné a inšpiratívne. My sa bavíme už teraz pri vymýšľaní vašich destinácií. Naozaj chceme vidieť módu, ako sa patrí a ako sa patrí na to jednotlivé miesto, kontinent alebo krajinu, ktoré si vyžrebujete. Držíme vám palce a vidíme sa v piatok vo finále,“ povie porotca. Hneď ako sa súťažiace dozvedia tému, budú si žrebovať jednotlivé cieľové destinácie. Vo výbere budú Casablanca, Kuala Lumpur, Las Vegas, Reykjavík a Londýn. Niektoré budú nadšené, iné budú sklamané. Aké outfity budeme vidieť v piatok?

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!