Marián Hornyák to povedal narovinu: TÝMTO ho vedia diváčky Maniačok najviac prekvapiť!

Ikonická relácia Nákupné maniačky prináša týždeň čo týždeň rôzne módne inšpirácie. Či už ide o témy, ktoré si porota pripraví pre súťažiace, alebo tipy, ktoré im v rámci epizód dáva. A práve s tým súvisí jedna z najkrajších vecí, ktoré si porotca Marián Hornyák s týmto projektom spája.

Móda je naozaj subjektívna záležitosť a kým niekomu sa čosi páči, iný to považuje za nevkusné. A práve preto sa najkrajšie momenty z ikonických Nákupných maniačok spájajú Mariánovi Hornyákovi s tipmi a radami, ktoré diváčkam v relácii prináša. „Najviac ma prekvapilo, že veľa divákov ma naozaj počúva a zapájajú do reálneho života moje odporúčania. Je to príjemná spätná väzba, keď sa pochvália, že sa páčia viac sami sebe alebo svojmu okoliu po mojich radách. Tiež vedia prekvapiť súťažiace v šou, keď sa zo sivej myšky stane sebavedomá štýlová žena v súťažnom outfite,“ skonštatoval porotca.

NM 24 - Ema Fajnor a Marian Hornyak Zdroj: TV JOJ

​Za dlhé roky existencie Nákupných maniačok sa, samozrejme, stretol aj s negatívnymi reakciami. Tých je však podľa jeho slov výrazne menej než tých pozitívnych. Nemám veľa zlých zážitkov zo šou. Možno nepríjemný sprievodný jav, že ma ľudia spoznávajú a niekedy v nie najvhodnejších chvíľach naháňajú kvôli rade, podpisu alebo len tak, aby si ma obzreli... Napríklad v noci v hypermarkete, kde si vyberám pečivo a obkolesí ma skupinka nadšencov alebo ma naháňa v podzemnom parkovisku otec fanúšičky kvôli podpisu,“ dodal s úsmevom.

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!