Po gýčovej zlatej smršti príde veľká štýlovka: Wau, Zuzka sa zmení na úplne inú ženu!

Piatková súťažiaca Zuzana sa netají tým, že miluje zlatú farbu. Aplikuje ju do všetkých svojich outfitov, a to nielen tento týždeň v Nákupných maniačkach. O to väčším prekvapením bude jej obľúbený styling, ktorý neobsahuje ani jeden jediný metalický prvok!

Ako posledná sa tento týždeň v Nákupných maniačkach vyberie do obchodov Zuzana, aby vyskladala štýlový outfit na tému Cieľová destinácia. Mesto, do ktorého bude imaginárne cestovať, je orientálna Casablanca. Skôr než sa však vyberie na lov dokonalých kúskov, nám ukáže svoj šatník a obľúbené outfity. Nuž, a už prvý z kraja všetkých prekvapí. Toto je môj prvý outfit. Ako vidíte, zvolila som tieto športové rifle, ktoré sa dajú krásne doplniť aj s ponožkovými čižmami. Takže to vyzerá elegantne, luxusne a štýlovo,“ zhodnotí Zuzana kombináciu kapsáčových džínsov, ponožkových čižiem a trendového topu.

NM 24 - zlata Zuzana Zdroj: TV JOJ

​Keď tento styling zbadá porota, takmer im zabehne. Zuzana je v ňom totiž na nespoznanie a s gýčovou zlatou smršťou nemá nič spoločné. No ja mám pocit, že sa pozeráme na úplne inú ženu, než nám sem štyri dni chodila oblečená do šou. Lebo toto je niečo úplne iné. Hrozne ti to svedčí, je to svieže, mladistvé. V tej bielej a zlatej bola elegantná dámička a toto je normálne štýlová babizňa,“ skonštatuje Marián. Podarí sa Zuzka poskladať rovnako štýlový outfit aj do destinácie Casablanca?

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!