Porotkyňa Ema Fajnor je módny chameleón: Ktorý outfit sa jej vydaril najviac? Hlasujte!

Súčasťou ikonickej relácie Nákupné maniačky je aj porotkyňa Ema Fajnor, ktorá týždeň čo týždeň hodnotí outfity jednotlivých súťažiacich. So svojím originálnym a osobitým štýlom je inšpiráciou nielen pre dámy z relácie, ale aj pre mnohé milovníčky módy. Ktoré outfity z Maniačok sa vám páčili najviac? Hlasujte v ankete!

Ikonická relácia Nákupné maniačky má aktuálne svoju letnú pauzu a naše spoločné brázdenie obchodov, napĺňanie zadaných tém a ukazovanie šatníkov sa na nejaký čas končilo. Prísun pravidelných dávok módy a tipov však bude na joj.sk pokračovať aj v lete. Veľkou inšpiráciou pre naše súťažiace je aj porotkyňa Ema Fajnor, ktorá módu miluje. Viac než na trendy dbá pri svojom obliekaní na osobitý štýl, ktorý vždy očakáva aj od maniačok. „Snažím sa počas finálových častí vystriedať mnohé štýly, kúsky, kombinácie či materiály. Beriem to ako dôležitú súčasť toho, aby som ukázala aj osobný štýl či módnu odvahu. Keď je to možné zladím sa do témy. Je to aj dosť náročné, keďže musím mať týždenne 6 outfitov vo vlastnej réžii,“ vysvetlila porotkyňa.

​Ema vo svojich outfitoch preferuje pestré farby a nebojí sa siahať aj po veľkých doplnkoch, ktoré sú na televíznej obrazovke neprehliadnuteľné. Jemné doplnky by totiž podľa jej slov zanikli. Pokiaľ ide o módu, je pre mňa umeleckosť a nápaditosť nadradená tomu či sme "za peknú" alebo či sme v tom sexy. Takže kreativita mi je blízka,“ doplnila.