Móda nie je len pre dámy: Páni, zlepšite svoj štýl a inšpirujte sa outfitmi Mariána Hornyáka!

V otázke módy sa vo väčšine skloňujú len dámy, no trendy sa týkajú aj pánov. Živým príkladom toho, ako sa obliecť štýlovo a vkusne, je porotca Marián Hornyák, ktorý týždeň čo týždeň hodnotí outfity jednotlivých súťažiacich v relácii Nákupné maniačky.

Ikonická relácia Nákupné maniačky má aktuálne svoju letnú pauzu a naše spoločné brázdenie obchodov, napĺňanie zadaných tém a ukazovanie šatníkov sa na nejaký čas končilo. Prísun pravidelných dávok módy a tipov však bude na joj.sk pokračovať aj v lete. Tentokrát prichádzame s inšpiráciou pre pánov, prípadne pre dámy, ktoré chcú, aby sa ich manželia či partneri obliekali o čosi štýlovejšie. Príkladom, ako skladať zaujímavé outfity zložené z pomerne klasických kúskov, môže byť porotca Marián Hornyák.

​Svoje stylingy sa snaží stavať na základoch kapsulového šatníka. Ako však priznal v rozhovore pre Eurotelevíziu, kedysi boli časy, keď bol obrovský nákupný maniak. „Ja som dosť ovplyvnený tým, že mám odpracovaných 20 rokov v nákupných centrách, takže som tam trávil každý deň od rána do večera. Po čase som z toho trochu vytriezvel, ale v tej prvej vlne mi to taktiež prinieslo tony oblečenia do šatníka. V skrini som mal asi 150 nohavíc, 200 košieľ, tie počty boli naozaj šialené. Pokojne by som naplnil jeden televízny fundus, v ktorom sa obliekajú moderátori a herci. Najviac asi stoja saká a obleky. Málokto si to uvedomuje, ale my na jeden týždeň Nákupných maniačok potrebujeme šesť rôznych outfitov, čo nie je málo. Teraz sa to už snažím variovať a kombinovať na princípe kapsulového šatníka. Keby som nerobil Nákupné maniačky, tak mám v šatníku o 80 percent menej vecí,“ skonštatoval.