Dámy, obľubujete tento typ kabeliek? Pozor, môžu úplne zruinovať aj ten najlepší outfit!

Štýl a vkus sú individuálne záležitosti a sú otázkou subjektívneho pohľadu. V ikonickej relácii Nákupné maniačky sme to mali možnosť vidieť týždeň čo týždeň. Porotcovia naše súťažiace niekedy chválili, inokedy ich kritizovali. A my sa z jednotlivých postrehov môžeme len poučiť a na základe nich vylepšiť svoj štýl.

V Nákupných maniačkach sme už mali možnosť vidieť desiatky šatníkov našich súťažiacich. Hoci každý je iný, existuje zopár kúskov, ktoré sa nachádzajú v zbierke mnohých dám. Na poličke s kabelkami sme už videli naozaj rôzne druhy. Od miniatúrnych dizajnérskych, do ktorých sa zmestí maximálne rúž, cez párty kúsky až po veľké kabelky na bežný deň. Hojne zastúpené bývajú najmä neutrálne farby, no často žiaria aj flitre, kamienky a pestré farby. Čo teda majú spoločné kabelky viacerých súťažiacich? To, že majú viditeľné veľké logá či ich potlače.

NM 24 - kabelky s logami Zdroj: TV JOJ

Porotca Marián Hornyák je známy tým, že tento typ tašiek by v našich šatníkoch najradšej vôbec nevidel. Ak sú však použité vo vhodnom stylingu, je ochotný ich tolerovať. Nestáva sa to však často. „Ku kabelkám by som povedal toľko, že ubrať z nápisov, značiek a dostať sa k nejakým použiteľným taškám. Aby bolo vidieť tie tašky, nie tie správy, ktoré sú na nich. Videli sme už, že sa ti podarilo tento týždeň outfit úplne zruinovať taškou. Takže, toto sú tašky, na ktoré by som si dával pozor,“ vysvetlil Marián.

NM 24 - kabelky s logami Zdroj: TV JOJ