Chcete vyzerať upravene aj vo veľkých horúčavách? Minišortky vymeňte za tento kúsok!

Štýl a vkus sú individuálne záležitosti a sú otázkou subjektívneho pohľadu. V ikonickej relácii Nákupné maniačky sme to mali možnosť vidieť týždeň čo týždeň. Porotcovia naše súťažiace niekedy chválili, inokedy ich kritizovali. A my sa z jednotlivých postrehov môžeme len poučiť a na základe nich vylepšiť svoj štýl.

Krátke nohavice alebo inak povedané šortky sú jedným z najobľúbenejších letných kúskov u mnohých dám. V horúcich dňoch nám poskytujú komfort, voľnosť, menej sa potíme a ak sú navyše z prírodného materiálu (ľan, bavlna, tencel, lyocel, viskóza…), naša pokožka v nich krásne dýcha. V našich šatníkoch by preto rozhodne nemali chýbať. Ako to už ale býva aj pri iných kúskoch, dôležité je, aby sme si vybrali správny strih.

NM - minisortky Zdroj: TV JOJ

NM - minisortky Zdroj: Instagram Emy Fajnor

​Ak chcete vyzerať upravene, elegantne a štýlovo aj bez veľkej námahy, namiesto kratučkých minišortiek, ktoré viac odhaľujú, než zakrývajú, siahnite po dlhšom variante. Takzvané bermudy pôsobia v outfite nenútene a okamžite ho posunú na inú úroveň. Jednej zo súťažiacich to v Nákupných maniačkach poradili aj naši porotcovia. "Keď som nazvala tú tyrkysovú sukničku detskou, tak toto už úplne nazývam nevhodné do šatníka dospelej ženy. Akože...určite je v tom sexi, ale nemyslím si, že to je to, ako chceš na ľudí pôsobiť. Podľa mňa ti to uberá na rešpekte a tak. Myslím, že od istého veku to nie je úplne vhodné, dajme tomu. Aj keď v tom vyzeráš super, ale chceš na ľudí pôsobiť na úrovni," povedala Ema Fajnor. "Alebo takto - my to nosiť neodporúčame," doplnil ju Marián Hornyák.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cristina Surdu (@cristinasurdu)