Našli ste ideálne šaty, no majú len väčšie veľkosti, než je tá vaša? Skúste TENTO trik!

Štýl a vkus sú individuálne záležitosti a sú otázkou subjektívneho pohľadu. V ikonickej relácii Nákupné maniačky sme to mali možnosť vidieť týždeň čo týždeň. Porotcovia naše súťažiace niekedy chválili, inokedy ich kritizovali. A my sa z jednotlivých postrehov môžeme len poučiť a na základe nich vylepšiť svoj štýl.

Aktuálne obdobie výpredajov je doslova rajom pre všetky milovníčky módy a nakupovania. Vysnívané kúsky do šatníkov si môžeme kúpiť za oveľa menej peňazí a často si tak môžeme dopriať aj lepšie či luxusnejšie veci. Nevýhoda nakupovania vo výpredajoch je však tá, že mnohé veľkosti sa rozchytajú už na začiatku. A tak, aj keď nájdete krásny kúsok vo výbornej cene, nemôžeme si ho kúpiť, lebo nám veľkosť nesedí. Že túto situáciu dôverne poznáte? Nezúfajte! Existuje totiž riešenie, vďaka ktorému sa v istých prípadoch nemusíte nákupu vzdať.

NM - vacsia velkost siat Zdroj: TV JOJ

​V úvodnom týždni Nákupných maniačok naše dámy skladali outfity na tému Luxusný ľan. Súťažiaca našla v jednom z obchodov dokonalé ľanové šaty, no najmenšia veľkosť, ktorá bola k dispozícii, mala na štítku napísané 48. Blondínka sa nevzdala a vzala si ich do kabínky. „No vidíte! Rozmery vôbec nie sú nejaké obmedzenia alebo hranice,“ povedal vtedy Marián Hornyák. Vzhľadom na to, že nejde o sako, kde by to naozaj mohlo nesedieť, ale o voľné šaty, tak kľudne môžeš mať aj väčšiu veľkosť. Verím, že to nejako doštylizuješ. Možno opaskom alebo to nejak vymyslíš, aby ti sadli,“ vysvetlila Ema Fajnor. Nástrahy sú jedine v partii pod pazuchami, aby to tam veľmi neodstávalo, ale môže to napokon na tých ramienkach celkom sadnúť,“ doplnil ju porotca. Ak teda v obchode nájdete dokonalé šaty, no majú len väčšie veľkosti, než ja tá vaša, nehádžte flintu do žita a aspoň si ich vyskúšajte vziať do kabínky. Možno budete prekvapené, ako sa dajú pekne nastajlovať.

NM - vacsia velkost siat Zdroj: TV JOJ