NM - ilu

Chcete sa na dovolenku zbaliť naozaj úsporne? S týmito 6 kúskami si vystačíte na týždeň!

Zbaliť sa do príručnej batožiny, prípadne len do batoha, je pre milovníčky módy určite veľkou výzvou. Aj na dovolenke totiž chceme vyzerať upravene a nosiť svoje obľúbené outfity. Že je to nemožné? Nie, ak viete ako na to!

Dovolenka pri mori, poznávací zájazd či víkendový výlet v okolí majú spoločného menovateľa a tým je balenie batožiny. Mnohé dámy majú z tejto činnosti už vopred kŕče v žalúdku. Obzvlášť, ak cestujete s nízkonákladovou leteckou spoločnosťou a v cene letenky je len malá príručná batožina. Priplácať za väčšiu batožinu sa nám často nechce alebo je to pridrahé, no aj napriek tomu chceme na dovolenke vyzerať ako z časopisu. Dobrou správou je, že sa to dá skĺbiť, ak viete ako na to.

Inšpirujte sa tipom osobnej stylistky, štýlovej koučky a influencerky Leny Aspette, ktorá vo svojom príspevku na Instagrame spísala zoznam vecí, ktoré si zbalila na svoj výlet. Vzala si so sebou len šesť kúskov, z ktorých ale dokáže vytvoriť až 9 outfitov. Princíp spočíva v kombinovaní jednotlivých kúskov medzi sebou. Hoci budete striedať len tri „zvršky“ a tri „spodky“, stále budete vyzerať inak a upravene. Samozrejme, zoznamu sa nemusíte držať striktne. Namiesto saténovej sukne si môžete zbaliť akúkoľvek inú, prípadne ďalšie šortky, vestu môžete nahradiť korzetom či ďalším topom alebo denimové či ľanové šortky naopak vymeniť za sukňu. 

Zbaľte si:
-Top vo výraznej farbe
-Top v neutrálnej farbe
-Vesta
-Denimové bermudy
-Saténová sukňa
-Ľanové šortky

Outfitové kombinácie:
Top vo výraznej farbe + Saténová sukňa
Top vo výraznej farbe + Ľanové šortky
Top vo výraznej farbe + Denimové bermudy
Vesta + Saténová sukňa
Vesta + Ľanové šortky
Vesta + Denimové bermudy
Top v neutrálnej farbe + Saténová sukňa
Top v neutrálnej farbe + Ľanové šortky
Top v neutrálnej farbe + Denimové bermudy