Vizážistka Júlia Švehlová na hriešne zvodných fotkách: Takto ju v Maniačkach neuvidíte!

O dokonalý mejkap a účesy našich súťažiacich v Nákupných maniačkach sa stará trio maskérok, ktoré sa pred kamerami striedajú. Jednou z nich je aj Júlia Švehlová, ktorá sa svojim fanúšikom na Instagrame pochválila naozaj pikantnými fotkami!

Rodáčka zo Stupavy sa kráse žien venuje už viac ako 20 rokov. Júlia Švehlová, ktorú diváci JOJky môžu poznať z Nákupných maniačok, sa živí ako kozmetička, vizážistka a okrem toho sa venuje aj permanentnému mejkapu, mihalniciam a školeniam pre ženy. Keďže jej veľkou záľubou je aj fitness, pochopiteľne sa pýši dokonalými vysekanými krivkami. Tie pred časom ukázala v plnej kráse na zvodných záberoch, ktorými sa pochválila svojim fanúšikom na Instagrame. Nie je nič viac sexi ako autenticita,“ napísala k jednej zo snímok, ktoré si vyslúžili tisícky lajkov a desiatky obdivných komentárov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa La.shoot (@la.shoot)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Júlia Švehlová (@juliasvehlova)

Pri jej záberoch sa objavilo aj zopár negatívnych reakcií, no sexi tmavovláska si z nich ale ťažkú hlavu nerobí. „Nonstop sa stretávam s tým, že ľudia bojujú so závisťou a porovnávajú sa…Áno, zdravé porovnanie a inšpirácia sú úžasný motor vpred, ale ľudia sa zväčša nemotivujú, ale naopak iba komentujú niekoho, kto maká kým oni sedia doma alebo na kávičke. Nevedia nikoho úspech uznať, alebo tvrdú prácu. Stretávam sa s tým u mladých, ale dokonca aj u starších ľudí a ani vek ich nenaučil, čo je v živote podstatné. Prišli sme na tento svet nahí a prišli sme sa učiť a jediné, čo si naše duše odnesú, je pochopenie a učenie. Nič iné. Každý sme tvorcom nášho života, našej reality, každá myšlienka je dôležitá a keď 9 z 10 myšlienok venujeme porovnávaním sa s niekým iným, nič pre sebe nerobíme. Porovnávajte sa iba sami so sebou so svojím včerajším ja, to je najprospešnejšie, čo môžeme robiť a ako sa môžeme posúvať vpred. Počúvať svoje srdce, svoje túžby a nie túžby ega. Keď žije človek v súlade sám so sebou, žije naplno každý deň,“ dodala s úsmevom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Júlia Švehlová (@juliasvehlova)