nakupne-maniacky-2023_header

Nákupné maniačky sa vracajú a vy môžete byť ich súčasťou: Neváhajte a prihláste sa!

Milovníčky módy, zbystrite pozornosť! Pripravujeme pre vás nové časti obľúbenej módne šou Nákupné maniačky a vy môžete byť ich súčasťou! Ak rady nakupujete a ešte radšej sa pekne obliekate, neváhajte a hneď sa prihláste!

Ich šatníky nikdy nezívajú prázdnotou. Nikdy nevyjdú z domu bez toho, aby boli štýlovo nahodené. A nikdy nepohrdnú šancou uloviť nový chic kúsok. Reč je o milovníčkach módy, ktoré sú pilierom ikonickej relácie Nákupné maniačky. A vy môžete byť ich súčasťou! Hľadáme dievčatá a ženy, ktoré milujú módu a rady by v nákupnej šou účinkovali. Chcete zažiť dobrodružstvo? Nakúpiť si super kúsky, ukázať svoj štýl pred celým Slovenskom a vyhrať zaujímavú finančnú výhru? Tak neváhajte a hneď sa prihláste prostredníctvom formulára!

​Okrem základných údajov nám tiež napíšte, aký je váš obľúbený štýl módy či farba, na ktorú nedáte dopustiť. Nezabudnite tiež pripojiť fotku vašej tváre a celej postavy. Na záver nám do formulára pridajte aj video, v ktorom sa nám predstavíte a poviete, prečo sa do Nákupných maniačok prihlasujete. Maximálna veľkosť videa je 200 MB. Ak máte video uložené na nejakom serveri (YouTube, Vimeo, a pod.), priložte nám jeho link.

Do Nákupných maniačok sa môžete prihlásiť cez formulár na tejto stránke!