Dámy, zvyknú vám nohavice odstávať v páse? S týmto tipom vám už každé sadnú ako uliate!

Štýl a vkus sú individuálne záležitosti a sú otázkou subjektívneho pohľadu. V ikonickej relácii Nákupné maniačky sme to mali možnosť vidieť týždeň čo týždeň. Porotcovia naše súťažiace niekedy chválili, inokedy ich kritizovali. A my sa z jednotlivých postrehov môžeme len poučiť a na základe nich vylepšiť svoj štýl.

Mnohé dámy určite veľmi dôverne poznajú nasledovnú situáciu. Nájdete v obchode dokonalé nohavice, no keď si ich vyskúšate, máte problém. Na bokoch a stehnách vám síce sedia, no v páse poriadne odstávajú. Ak si však vezmete menšiu veľkosť, aby vám sedeli v páse, na bokoch vás tlačia alebo ich na seba vôbec nevytiahnete. V skúšobných kabínkach s týmto pravidelne bojujú ženy, ktoré dostali do vienka širšie boky a užší pás. Tento problém sa však dá pomerne jednoducho vyriešiť a to hneď viacerými spôsobmi.

NM - ako zuzit nohavice v pase Zdroj: TV JOJ

​Upozornila na to porotkyňa Ema Fajnor v jednej z epizód Nákupných maniačok. „Využila by som Františkinu poznámku o tom, že má možno problém niekedy nájsť si vhodnú veľkosť džínsov, aby jej sedeli aj v páse, aj na bokoch. Na internete je mnoho tipov, ako tú oblasť v páse zúžiť na vašich nohaviciach. Či už si kúpite falošný gombíček alebo si urobíte na háčiku na opasok očko a naozaj si viete tie gate personalizovať,“ vysvetlila. Azda najčastejším riešením býva stiahnutie nohavíc opaskom. Ani zďaleka to však nie je jediný spôsob. Internet je naozaj plný rôznych rád a tipov ako na to. My vám prinášame dva z nich – jeden bez šitia a druhý so šitím.

@_fernfitness Reply to @mikaylabingle highly requested tutorial!!! ?? #jeanshack #fyp #jeansdontfitright ♬ original sound - Fern