Ema Fajnor

Ema Fajnor predviedla výrazne štíhlejšiu postavičku: Wau, pozrite, ako jej to svedčí!

Nakrúcanie i vysielanie ikonickej relácie Nákupné maniačky má aktuálne letnú pauzu a tak si aj celý tím užíva oddych a voľno. Lepšie povedané – ako kto. Tmavovláska Ema Fajnor totiž nezaháľa a aj počas horúcich letných dní naplno zarezáva, čo sa podpísalo aj pod jej výrazne štíhlejšiu postavičku!

Porotkyňa Ema Fajnor z ikonickej relácie Nákupné maniačky si získala množstvo fanúšičiek aj tým, že s hrdosťou ukazuje svoje krivky, aj keď nemajú miery 90-60-90. Na záberoch, ktoré pridávala v poslednej dobe na svojom profile na Instagrame, však vidieť, že výrazne schudla. Kľúčom k úbytku hmotnosti ale nie je žiadna špeciálna diéta či drina v posilňovni. Môže za to jej pracovitosť a činorodosť. „Čo sa týka nejakej telesnej zmeny, tak som v posledných mesiacoch upravila stravu. Nejedná sa o žiaden špecifický jedálniček. To by som asi pri mojom cestovnom tempe nevedela logisticky dodržiavať. Ale zmenšila som objemovo množstvo, ktoré počas dňa jem. Takže sa to za ten čas pomaličky začína ukazovať. Letné horúčavy nezvyknú podporovať apetít, no pod moje chudnutie sa podpísala aj intenzívna práca na mojej značke, ktorej už niekoľko mesiacov venujem všetok voľný čas. Som perfekcionistka, takže všetko musím mať dotiahnuté do detailov, s čím sa spája aj určitý stres. Keďže spustenie sa konalo v uplynulých dňoch, napätie gradovalo, a tak som na jedlo často ani nepomyslela,“ povedala pre joj.sk.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa EMA FAJNOR (@emafajnor)

Sen o vlastnej značke začala Ema snívať vo chvíli, keď pre povinnosti influencerky a porotkyne v Maniačkach strácala kontakt s umeleckým svetom a možnosťami tvorivo sa realizovať. „Obdivujem vysokú estetiku a obsahovú i vizuálnu hodnotu diel majstrov starého umenia, preto chcem svojou značkou tieto atribúty preniesť do súčasnosti. Štúdium fotografie a kostýmového výtvarníctva a detstvo v umeleckom prostredí zo mňa vytvorilo človeka, ktorý bez umenia nedokáže existovať. Túžim po tom, aby som svoj kreatívny pohľad na svet sprostredkovala aj iným. Umožňuje mi tvoriť pre tých, ktorí vnímajú svet krásy a umenia podobne a chcú, aby bol súčasťou ich každodennosti,“ vysvetlila.

Ema Fajnor Zdroj: archív Emy Fajnor

Ema Fajnor Zdroj: archív Emy Fajnor

Ema Fajnor Zdroj: archív Emy Fajnor