Rady sa obliekate minimalisticky a do neutrálnych farieb? Tento tip zlepší váš štýl!

Štýl a vkus sú individuálne záležitosti a sú otázkou subjektívneho pohľadu. V ikonickej relácii Nákupné maniačky sme to mali možnosť vidieť týždeň čo týždeň. Porotcovia naše súťažiace niekedy chválili, inokedy ich kritizovali. A my sa z jednotlivých postrehov môžeme len poučiť a na základe nich vylepšiť svoj štýl.

V ikonickej relácii Nákupné maniačky sme pravidelne mali možnosť vidieť naše súťažiace v minimalistických outfitoch a v neutrálnych farbách. Hoci zámer bol vyzerať elegantne, vkusne a nenútene, často to skôr pôsobilo nudne, mdlo a tak, že sa dámy príliš nesnažili. Pritom na super outfit toho netreba veľa. A to aj v prípade, že ste milovníčky neutrálnych farieb a minimalizmu. „Toto je, napríklad, ten outfit, na ktorý vždy a znova nadávam. Lebo, keď už je o ničom, tak aspoň keby má nejaké doplnky. Ja neviem, nejakú žltú kabelku alebo opasok. Alebo niečo, čo by tie základné kúsky oživilo. Lebo toto je pre mňa naozaj outfit na poštu. Dám si koženú bundu, sveter, džínsy, biele tenisky a je to o ničom,“ povedala Ema o jednej zo súťažiacich.

​V jednej z ďalších epizód sa zas ukázala maniačka, ktorá presne ukázala, ako sa dá robiť. „Veľmi pekný príklad toho, ako k obyčajným kúskom dáme jednu farbu, výraznú vec a naozaj už to má nejaký názor, šmrnc. Za čo chválim našu dnešnú súťažiacu,“ zhodnotila porotkyňa. K jednoduchým outfitom skrátka stačí pridať jeden farebný kúsok, zaujímavý opasok, originálnu bižutériu, peknú kabelku či pútavé topánky. Ako to môže vyzerať, si pozrite vo videu stylistky a štýlovej koučky Leny Aspette.