Nečakané stretnutie súčasnej a bývalej porotkyne z Maniačok: Pozrite, čo o sebe povedali!

Výkony súťažiacich v ikonickej relácii Nákupné maniačky odjakživa hodnotia porotcovia. Súčasťou projektu je od začiatku ostrieľaný odborník Marián Hornyák, pričom po jeho boku sa za tie roky vystriedalo hneď niekoľko tvárí. Dve z nich sa pred pár dňami stretli na rovnakom podujatí. Ako sa k sebe správali?

V ikonickej relácii Nákupné maniačky súťažiacim aktuálne udeľuje body Marián Hornyák spolu s módnou influencerkou Emou Fajnor. Počas „pandemických“ dielov hodnotil outfity s influencerkou a stylistkou Mirkou Dobiš. Práve tieto dve dámy sa pred pár dňami stretli na mediálnom evente v Kodani. Hoci by niekto čakal, že si brunetky skočia do vlasov, prípadne, že od seba budú bočiť, opak je pravdou.S Mirkou som sa po prvý krát stretla na jednom mediálnom pobyte, ešte než som v relácii začala účinkovať. Už vtedy sme sa o tom, že budem novou porotkyňou, rozprávali. Bola veľmi milá, na moje pôsobenie v relácii sa tešila. Podelila sa so mnou aj o svoje skúsenosti z porotcovania v Maniačkach. Veľmi si vážim jej prácu na sociálnych sieťach a vždy beriem chvíle v jej prítomnosti ako príležitosť si vypočuť názor profíka na nejednu tému,“ povedala pre joj.sk Ema, ktorá žne jeden úspech za druhým. Okrem svojej práce influencerky a porotkyne v Nákupných maniačkach sa jej počas leta podarilo úspešne odštartovať svoju vlastnú značku šperkov, na ktorej pracovala viac než rok.

Ema Fajnor a Mirka Dobiš Zdroj: archív Emy Fajnor

​Chválami na adresu svojej nástupkyne nešetrila ani Mirka Dobiš. "Emu vnímam ako všeobecne rozhľadenú, mladú a najmä výrečnú dámu, ktorá dokonale šou doplnila. Čo sa týka nejakých rád, myslím si, že najdôležitejšie je byť v rámci možností sama sebou a ostať verná sebe a svojmu štýlu, či už sa to týka komunikácie, alebo aj módy,“ vyjadrila sa tmavovláska. Nuž, zdá sa, že dámy sa navzájom obdivujú, rešpektujú a tak žiadne šarvátky či skočenie si do vlasov nehrozí.