Marián Hornyák vymenoval najčastejšie módne chyby Sloveniek: TÝMTO kazíme svoje outfity!

Štýl a vkus sú individuálne záležitosti a sú otázkou subjektívneho pohľadu. V ikonickej relácii Nákupné maniačky sme to mali možnosť vidieť týždeň čo týždeň. Porotcovia naše súťažiace niekedy chválili, inokedy ich kritizovali. A my sa z jednotlivých postrehov môžeme len poučiť a na základe nich vylepšiť svoj štýl.

Porotca Marián Hornyák je súčasťou ikonickej relácie Nákupné maniačky od úplného začiatku. Za tie roky videl šatníky množstva žien a taktiež ich schopnosti splniť zadanú tému. Bez zaváhania tvrdí, že Slovenky sa obliekať vedia, no niekedy im len chýba trocha odvahy byť jedinečné a nechcieť vyzerať ako ostatné dámy. Problém však vidí ešte v niečom. V  doplnkoch. To sú tie zradné elementy, ktoré buď povýšia, alebo úplne zruinujú celý outfit. Môže ísť o topánky, kabelky, bižutériu, ale často aj o zvršky, ktoré sú najviditeľnejšie – kabát alebo sako, ktoré zakryje pekný kúsok a štýlovo sa k nemu nehodí,“ povedal v rozhovore pre Eurotelevíziu.

V móde sa často skloňuje kombinovanie neskombinovateľného a určite existuje mnoho žien, ktoré to dokážu, ako sa hovorí, ľavou zadnou. Viac je však tých, ktoré často nevedia úplne správne odhadnúť tenkú hranicu medzi tým, čo vyzerá dobre a čo už menej. „Nesprávnou voľbou býva aj mixovanie letných a zimných vecí. Všetko so všetkým sa nedá vždy skombinovať. Ak má žena cit pre módu, tieto veci by mala rozoznať. Mňa bavia čudné kombinácie, to môže v móde celkom dobre fungovať, ale musia sa k sebe hodiť štruktúrou, materiálom, povrchom,“ doplnil Marián.