Chcete, aby vám rifľovina padla ako uliata? Pri nákupe sa držte tejto rady z Maniačok!

Štýl a vkus sú individuálne záležitosti a sú otázkou subjektívneho pohľadu. V ikonickej relácii Nákupné maniačky sme to mali možnosť vidieť týždeň čo týždeň. Porotcovia naše súťažiace niekedy chválili, inokedy ich kritizovali. A my sa z jednotlivých postrehov môžeme len poučiť a na základe nich vylepšiť svoj štýl.

Džínsovina patrí medzi obľúbené látky v dámskych šatníkoch, z ktorej sa šije naozaj každý kúsok oblečenia. Navyše, nemusíme sa vôbec obmedzovať len na tradičnú modrú či čiernu, pretože v obchodoch sa dá kúpiť denim v najrôznejších farbách a so všelijakými potlačami. Mnohé dámy však majú pri nákupe kúskov z rifľoviny menšiu dilemu. Obzvlášť, ak súčasťou látky nie je elastan. Väčšina žien totiž nedostala do vienka stopercentne konfekčnú postavu, a tak občas v skúšobnej kabínke váhame, či si vziať menšie číslo, ktoré nás trošku tlačí alebo to väčšie, ktoré nám možno trošku odstáva.

NM - riflovina Zdroj: TV JOJ

​Porotca z Nákupných maniačok vysvetlil, čo bude lepším riešením. „Pri nákupe denimu treba naozaj brať do úvahy to, že denim podobne ako koža povolí. Je to v podstate prírodný materiál, ktorý má tú schopnosť sa trošku prispôsobiť tomu tvaru tela. Takže, radšej by som vždy volil trošku menšie než väčšie, ktoré sa vám ešte viac roztiahne. Samozrejme, pri praní sa to zase trošku zbehne alebo spevnie, ale v princípe sa ten denim naťahuje,“ vysvetlil Marián Hornyák.