NM - Ema Fajnor a Marian Hornyak

Ema Fajnor a Marián Hornyák sa vyjadrili k novým porotkyniam: TOTO o nich povedali!

Nákupné maniačky sa už koncom septembra vracajú na JOJku a diváci sa môžu tešiť na niekoľko noviniek. Tie súvisia so špeciálnym vydaním tejto ikonickej relácie, ktoré sa volá Nákupné maniačky v sekáčoch. Súťažiace budú svoje outfity skladať z kúskov z druhej ruky a hodnotiť ich počiny budú nové hosťujúce porotkyne, ktoré sú odborníčky na udržateľnú módu. ČO bude s porotcami Emou Fajnor a Mariánom Hornyákom?

Second handové vydanie Nákupných maniačok so špeciálnymi porotkyňami bude mať dovedna 20 častí. Po nich sa ikonická relácia vráti s nákupmi a kamerami do obchodného centra. S klasickými obchodmi sa vrátia aj porotcovia Ema Fajnor a Marián Hornyák. „Epizódy v second handoch budeme vysielať počas štyroch týždňov. Uvidíme, ako to diváci prijmú, aká bude odozva a ako budú tieto diely populárne na obrazovkách Televízie JOJ a na JOJ Play. Po štyroch týždňoch znovu nakrúcame klasické Nákupné maniačky, kde sa nakupovanie bude odohrávať v nákupných centrách. Porotcami tam zostávajú Marián Hornyák a Ema Fajnor,“ vysvetlila dramaturgička a režisérka Ľudmila Lenárová.

NM - nove porotkyne Zdroj: TV JOJ

​Samotní porotcovia sa z nápadu o šírení povedomia o udržateľnosti a pomalej módy nesmierne tešia. „Teší ma, že sa televízia nebála vymyslieť takýto hravý koncept, kde môžu diváčky vidieť, že aj v sekáčoch môžu nájsť poklady. Tieto diely porotcovali dámy, ktoré sa aktívne zaujímajú o tému udržateľnosti. Verím, že inšpirujú k takémuto uvedomelému prístupu k móde aj naše diváčky,“ povedala Ema Fajnor. Ostrieľaný porotca Marián Hornyák to vníma ako fantastickú príležitosť na módnu inšpiráciu pre všetky ženy. „Držím maniačkam palce, aby tento potenciál využili a módne inšpirovali diváčky a našli pekné poklady z druhej ruky. Myslím, že hosťujúce štyri porotkyne sú veľmi kompetentné propagátorky udržateľných princípov v obliekaní a slow fashion a tak sa k tejto téme veľmi hodia ich komentáre. Prosím, počúvajte ich pozorne a sledujte, ako sa dá aj za pár eur obliecť štýlovo,“ zhodnotil Marián.

Sledujte špeciálnu edíciu Nákupné maniačky v sekáčoch už koncom septembra na JOJke!