NM - Barbara Babsy Heriban

TOTO ste o novej porotkyni z Maniačok netušili: Aha, čomu sa Babsy Jagušák venuje!

Už 30. septembra na JOJke odštartuje špeciálne vydanie ikonickej relácie Nákupné maniačky z názvom Nákupné maniačky z sekáčoch. Súťažiace budú skladať svoje outfity z kúskov z druhej ruky a ich počiny budú hodnotiť štyri dámy, ktoré sú v téme udržateľnosti a pomalej módy naozaj doma. Jednou z nich je Barbara Jagušák, ktorá sa má naozaj bohatý zoznam pracovných aktivít!

Barbara „Babsy“ Jagušák vyštudovala marketing a manažment na Middlesex University v Londýne. Už počas štúdia sa podieľala na organizácii rôznych podujatí pre Slovenský olympijský a paralympijský výbor. Pracovné skúsenosti v oblasti PR a eventového manažmentu získala aj vďaka pôsobeniu v Bratislavskom kultúrnom a informačnom stredisku (BKIS) a vo viacerých agentúrach. V PR sektore pracovala aj pre klientov z oblasti energetiky a lifestylu. Pôsobí ako moderátorka spoločenských podujatí a ako PR manažérka módneho podujatia Fashion LIVE!. Je autorkou a moderátorkou podcastov viacerých podcastov. 

V autorskom podcaste Nová doba udržateľná sa venuje eko témam a pomalej móde. Je ambasádorkou slow fashion na Slovensku, pričom sa spolu so Slovak Fashion Council podieľa na propagácii slovenských dizajnérov doma aj v zahraničí. Od septembra ju budete vidieť aj ako hosťujúcu porotkyňu v špeciálnom vydaní ikonickej relácie Nákupné maniačky.Je to pre mňa veľká česť. Tento formát som predtým poznala, ale keďže maniačky nakupovali v obchodoch s rýchlou módou, tak som ho nesledovala. My ale budeme špeciálne porotkyne, ktoré sa budú venovať hlavne sekáčovým nákupom. Táto téma mi je veľmi blízka, keďže sa dlhodobo snažím šíriť myšlienku slow fashion a som zaangažovaná do rôznych projektov, ktoré sa pomalej módy týkajú. Preto sa z tohto porotcovania teším. O to viac, že som v partii s Natkou, s Val a so Zuzkou, ktoré poznám, sú moje kamošky a veľmi si vážim to, čo robia,“ povedala pre joj.sk.

Sledujte Nákupné maniačky v sekáčoch už od 30. septembra na JOJke!