NM - Valeria Frazova

Porotkyňa Valéria Frázová z Maniačok prízvukuje: TOTO je dôležitejšie než módne trendy!

Už 30. septembra na JOJke odštartuje špeciálne vydanie ikonickej relácie Nákupné maniačky z názvom Nákupné maniačky z sekáčoch. Súťažiace budú skladať svoje outfity z kúskov z druhej ruky a ich počiny budú hodnotiť štyri dámy, ktoré sú v téme udržateľnosti a pomalej módy naozaj doma. Jednou z nich je Valéria Frázová, ktorá chce diváčky ikonickej relácie priviesť k niečomu, čo je dôležitejšie než akékoľvek módne trendy!

Valéria Frázová dostala do vienka dar slova, a preto sa dlhé roky venovala písaniu ako redaktorka pre rôzne portály. Neskôr pracovala ako copywriterka v reklamných agentúrach. Následne založila úspešný podcast, v ktorom som sa ľuďom prihovárala viac ako 2 roky. Život ju potom nasmeroval do úplne inej sféry. „Svoje poslanie stále hľadám, ale aktuálne ma život priviedol k hudbe a z voľnočasovej aktivity - DJingu, sa stala aj moja práca,“ povedala pre joj.sk.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vala Frazova (@fralaa)

Hlavné piliere špeciálneho vydanie Nákupné maniačky v sekáčoch sú - udržateľnosť, pomalá móda a nosenie kúskov z druhej ruky. A to všetko absolútne súznie s Valériiným pohľadom na obliekanie. Milujem módu, unikátnosť a sebavyjadrenie, ktoré so sebou nesie, baví ma styling a nakupovanie v sekáčoch. Na sociálnych sieťach sa snažím ľudí inšpirovať outfitmi, ktoré sú vyskladané z kúskov z druhy ruky. Rovnako aj k udržatelnejším nákupom a k tomu, aby nepodliehali trendom a našli si vlastný štýl,“ dodala.

Sledujte špeciálne vydanie Nákupné maniačky v sekáčoch od pondelka 30. septembra každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!