Dámy, máte pocit, že si stále nemáte čo obliecť? TOTO sú 3 dôvody, pre ktoré to tak je!

Štýl a vkus sú individuálne záležitosti a sú otázkou subjektívneho pohľadu. V ikonickej relácii Nákupné maniačky sme to mali možnosť vidieť týždeň čo týždeň. Porotcovia naše súťažiace niekedy chválili, inokedy ich kritizovali. A my sa z jednotlivých postrehov môžeme len poučiť a na základe nich vylepšiť svoj štýl.

1. Nedostatok všestrannosti
Možno máte vo svojom šatníku množstvo krásnych kúskov, ale nie sú dostatočne univerzálne na bežné každodenné nosenie. Zrejme sú príliš sofistikované, príliš sošné alebo plné zbytočných detailov, vďaka ktorých ich nedokážete zakomponovať do žiadneho outfitu. Navyše, ak máte takýchto kúskov viac, je takmer nemožné ich kombinovať dokopy.

2. Zmeny vo vašom životnom štýle
To, že ste kedysi preferovali nejaký štýl, ktorý vyhovoval vášmu životu, neznamená, že sa tak máte obliekať do súdneho dňa. Váš šatník bude zrejme vyzerať inak v prípade, že pracujete v kancelárii, inak, keď ste na materskej a máte malé deti a inak, keď pracujete v teréne. Pri kontrole svojho šatníka zvážte, či jeho obsah vyhovuje vašim každodenným potrebám.

3. Nevhodne zorganizovaný šatník
Zrejme mnohé dámy poznajú nasledovnú situáciu viac než dôverne. Popri upratovaní svojho šatníka nájdete krásne kúsky a začnete sa seba samej pýtať, prečo ich nenosíte. Prípadne víťazoslávne poviete: Na toto som úplne zabudla! Prečo to tak je? Náš mozog má rád jednoduchosť a čím prehľadnejší je váš šatník, tým je pravdepodobnejšie, že si všetky kúsky pri otvorení skrine všimnete.

Pre viac tipov sledujte špeciálne vydanie Nákupné maniačky v sekáčoch už od pondelka 30. septembra každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!