Špeciálne porotkyne prezradia maniačkam prvú tému: Dokážu sa v sekáčoch obliecť TAKTO?

Ikonické Nákupné maniačky sa po letnej pauze vracajú na JOJku a to rovno so špeciálnym vydaním – Nákupné maniačky v sekáčoch. Pätica súťažiacich bude svoje outfity skladať v second handoch a s okresaným rozpočtom. Nuž, a téma, ktorú od hosťujúcich porotkýň dostanú, bude na to ako stvorená!

Špeciálne vydanie Nákupné maniačky v sekáčoch odštartujú súťažiace Diana, Iveta, Diana, Azhar a Alexandra. S okresaným rozpočtom 200 eur sa za dve hodiny budú musieť obliecť v second handoch tak, aby získali čo najviac bodov nielen od svojich súperiek, ale aj od hosťujúcich porotkýň – Barbary Jagušák a Zuzany Dutkovej. Práve tieto dámy našim súťažiacim prezradia nielen tému, ale ich aj zasvätia do nového konceptu súťaže. „Nákupné maniačky, ahojte! Dnes máme pre vás dve prekvapenia. Prvým je, že vás budeme hodnotiť my dve. A druhým, že dnes nepôjdete nakupovať do fast fashion reťazcov, ale pôjdete nakupovať do sekáčov,“ začne Zuzana Dutková.

NM v sekacoch - sutaziace Zviera Zdroj: TV JOJ

​Barbara Jagušák maniačkam predstaví, ako znie zadanie. Chceme od vás, aby ste stvárnili zviera, ktoré sa vám páči, alebo ktorým by ste sa chceli stať, ak by ste čisto hypoteticky mohli týmto zvieraťom byť,“ povie.Inšpirovať sa môžete rôznymi zvieracími vzormi a tiež môžete využívať rôzne materiály. Napríklad, hodváb, pierka, kože...čokoľvek, čo nájdete,“ vysvetlí Zuzana. Inšpiráciou vám ale môžu byť aj charakterové vlastnosti daného zvieraťa. Rafinovanosť, dravosť, divokosť,“ doplní ju Barbara alias Babsy.Veríme, že vám budú sekáčoví bohovia naklonení a, že nájdete presne tie kúsky, ktoré potrebujete,“ uzavrie tmavovláska. Ako sa s témou, ale aj s nákupmi v sekáčoch popasujú naše súťažiace?

Sledujte špeciálne vydanie Nákupné maniačky v sekáčoch každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!