Dráma a poriadne dusno v Maniačkach: Iveta drsne naložila Diane za outfit, tá sa zrútila!

Nenechala na nej ani nitku suchú! Stredajšie finále špeciálneho vydania Nákupné maniačky v sekáčoch bolo poriadne dramatické. Utorková súťažiaca Iveta sa pustila do Diany za jej farebný outfit a servítku si pred ústa rozhodne nedávala!

Súťažiace v Nákupných maniačkach tento týždeň skladajú svoje outfity na tému Zviera. Hosťujúce porotkyne Babsy Jagušák a Zuzana Dutková im v pondelok vysvetlili, že ich stylingy by mali byť inšpirované ich obľúbenými zvieratami. V jednotlivých outfitoch sa mohli pohrať so zvieracími vzormi, s materiálmi ako hodváb, koža či pierka, no staviť mohli aj na povahové vlastnosti daného zvieraťa. Stredajšia súťažiaca Diana sa rozhodla, že sa vďaka farebnému oblečeniu zmení na papagája.

NM v sekacoch - Diana outfit Zdroj: TV JOJ

​Táto myšlienka sa však nestretla s pochopením u utorkovej súťažiacej Ivety. Počas finále jej poriadne naložila a nenechala na nej nitku suchú! „Tvoj outfit je farebný, to áno, ale nevidím tam nič zvieracie. Žiaden zvierací motív, do ktorého sme sa mali trafiť. Pekne to sedí, ale zviera...tam nie je. Ani chlpaté, ani pierka. Za mňa si nesplnila tému, lebo tam nie je nič, čo sme mali mať v téme,“ skonštatovala. „Ten zvierací vzor nemusí byť očividný. Pre mňa to má atmosféru,“ obraňovala Dianu Azhar.Vidíte tam nejaké zviera? Ja nie, asi som oslepla, ja neviem,“ odvrkla Iveta.Podľa mňa si nedopočúvala to video, lebo ony tam hovorili, že sa môžeš chytiť aj nejakého slovíčka. Že to nemuseli byť len chlpy…,“ upozornila ju Alexandra.

NM v sekacoch - Diana outfit Zdroj: TV JOJ

Iveta si však išla svoje. Človek by až povedal, že papagájom sa napokon inšpirovala aj ona sama, pretože dookola opakovala to isté. „Ja som počúvala veľmi dobre tému. To máš možno pravdu, ale ja som si včera nakupovala a tiež som si mohla zobrať nejaké farebné topánky, ale zobrala som si také, ktoré sa hodili k téme,“ povedala. Dianu ostrá kritika zložila a po finále sa rozplakala. Ja si myslím, že som splnila tému. Myslím si, že som krásny papagáj. Neviem, čo očakávala...podľa mňa Ivetka cítila konkurenciu,“ dodala.

Sledujte špeciálne vydanie Nákupné maniačky v sekáčoch každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!