Vynaliezavá Azhar sa v Maniačkach perfektne vynašla: Aha, AKO si zohnala pierka do účesu!

Milovníčka módy sa vie vždy vynájsť! Vo štvrtok nakupovala v sekáčoch sympatická Azhar, ktorá je rodáčka z Kazachstanu. Do svojho outfitu chcela zakomponovať aj pierka, pretože do štúdia plánovala napochodovať ako páv. A, hoci v obchodoch žiadne perie nenašla, napokon sa na ňu usmialo šťastie!

Porotkyne i diváčky Nákupných maniačok si už od pondelka všímali, že súťažiaca Azhar je skutočná milovníčka módy. Má ju rada, rozumie jej a skladanie outfitov jej ide ako po masle. Niet sa preto čo čudovať, že sa na jej nákupy v sekáčoch všetci tešili. Samotná tmavovláska bola so svojimi nákupmi spokojná, no mrzelo ju, že sa jej ani v jednom obchode nepodarilo zohnať pierka. Tie chcela zakomponovať do svojho učesu, aby bolo ešte viditeľnejšie, že stvárňuje majestátneho páva.

NM v sekacoch - Azhar pierka Zdroj: TV JOJ

​Napokon sa na ňu ale šťastie usmialo, aj keď trošku netradične. Strašne som do toho outfitu chcela dať pierka, ale bohužiaľ sme ich nenašli. Ale hneď, keď sme skončili nákupy, šli sme len tak po ulici a našli sme na chodníku pierka z holuba. Spýtala som sa režisérky, či ich môžem zobrať a použiť a povedala, že áno. Tak som bola rada,“ vysvetlila v Maniačkach. Nuž, ak módu skutočne milujete, viete sa vždy vynájsť!

NM v sekacoch - Azhar pierka Zdroj: TV JOJ

Sledujte špeciálne vydanie Nákupných maniačok každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!