Pávica Azhar sa zaradila medzi najštýlovejšie súťažiace: Porotkyne totálne očarila!

Súťažiace v špeciálnom vydaní Nákupné maniačky v sekáčoch tento týždeň skladali svoje outfity na tému Zviera. Niektorým dámam sa to podarilo lepšie, iným horšie, no tak to už v tejto relácii býva. Najväčšie ovácie zožala tmavovláska Azhar, ktorá sa prevtelila do majestátneho páva. Táto premena sa jej naozaj podarila!

Štvrtková súťažiaca Azhar sa rozhodla, že sa v sekáčoch oblečie ako páv. V obchodoch sa jej podarilo nájsť naozaj krásne kúsky, ktoré skombinovala veľmi štýlovo a originálne. Za snahu a vycibrený módny cit ju pochválili aj porotkyne. „Joj, nádhera! Páv ma naozaj veľmi potešil, mám pocit, že si to veľmi nacítila. To, čo sme od vás chceli. Ten páv ide z teba von. Ten element okolo krku je krásny, tie pierka – za to dávam sto bodov. Mne sa veľmi páči kabelka, páči sa mi a príde mi originálna tá kravata, ktorá je zaviazaná ako opasok. Krásne ti to tvaruje postavu. Páči sa mi, ako sa to tvoje sako blyští a ako mení spolu s tým svetlom farbu. Je to naozaj páví element. Všetko fantasticky hrá, ďakujeme,“ zhodnotila Zuzana Dutková, ktorá jej udelila plný počet bodov.

NM v sekacoch - tema Zviera sutaziace Zdroj: TV JOJ

​Rovnako nadšená bola aj jej kolegyňa Babsy Jagušák. „Pohrala si sa práve s povahovými vlastnosťami páva. Pôsobíš na mňa sebavedomo, hrdo, majestátne. Milujem 80. roky, takže, keď si niekto dá sako so širokými ramenami a vypchávkami, tak to je u mňa super top! Páči sa mi, že si sa hrala s materiálmi, ktoré sú vznešené. Nemáme tu síce žiadnu zvieraciu potlač, ale to mi vôbec nevadí, pretože to nepôsobí ako kostým alebo karnevalová maska, ale je to outfit, v ktorom by som kľudne išla na parížsky fashion week a nechala sa tam odfotiť,“ skonštatovala a udelila jej 9 bodov, pretože stále sa dá ešte čosi zlepšovať. Keď sa body od porotkýň i od súperiek zrátali, Azhar bola jednoznačnou víťazkou, čo ju nesmierne potešilo.

Sledujte špeciálne vydanie Nákupné maniačky v sekáčoch každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!