Chcete pôsobiť žensky a zvodne, no nie vulgárne? Vyskúšajte v outfitoch tento trik!

Štýl a vkus sú individuálne záležitosti a sú otázkou subjektívneho pohľadu. V ikonickej relácii Nákupné maniačky sme to mali možnosť vidieť týždeň čo týždeň. Porotcovia naše súťažiace niekedy chválili, inokedy ich kritizovali. A my sa z jednotlivých postrehov môžeme len poučiť a na základe nich vylepšiť svoj štýl.

​Korzety boli súčasťou ženského šatníka po stáročia. V súčasnosti ich však vlastní už len zopár dám a aj tie ich nosia najmä na intímne chvíľky. Pravdou ale je, že korzety sa dajú veľmi pekne zakomponovať aj do bežných denných outfitov. Treba len vedieť, ako na to. Ak ich skombinujete s citom, budete pôsobiť žensky a zvodne, no nie vulgárne.Dianka našla krásny korzet. Keď už máme takýto kúsok v kabínke, dá sa nakombinovať aj na košeľu, alebo na rolák, alebo na tričko. Vynikne a pôsobí rafinovane, nie vulgárne. Tak ma trošku mrzí, že nevyužila tento trik, aby podčiarkla svoju ženskosť,“ vysvetlila porotkyňa Babsy Jagušák.

NM v sekacoch - korzet Zdroj: TV JOJ

V Nákupných maniačkach sme už aj mali možnosť vidieť, ako sa dá nosiť korzet či spodná bielizeň veľmi vkusne a štýlovo. Korzety totiž nemusia byť len čipkované, ale môžu byť ušité z denimu, z veľmi trendového kordu, koženky či tvídu.

NM - korzet Zdroj: TV JOJ

NM - korzet Zdroj: TV JOJ

NM - korzet Zdroj: TV JOJ
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa EMA FAJNOR (@emafajnor)


Sledujte špeciálne vydanie Nákupné maniačky v sekáčoch každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!