Nová téma v Maniačkach nás prenesie v čase: Súťažiace sa zmenia na slávne speváčky!

Ikonické Nákupné maniačky sa po letnej pauze vracajú na JOJku a to rovno so špeciálnym vydaním – Nákupné maniačky v sekáčoch. Pätica súťažiacich bude svoje outfity skladať v second handoch a s okresaným rozpočtom. Téma, ktorú od hosťujúcich porotkýň dostanú, bude na to priam ako stvorená!

Špeciálne vydanie Nákupné maniačky v sekáčoch odštartujú súťažiace Emily, Denisa, Deana, Natália a Simona. S okresaným rozpočtom 200 eur sa za dve hodiny budú musieť obliecť v second handoch tak, aby získali čo najviac bodov nielen od svojich súperiek, ale aj od hosťujúcich porotkýň – Zuzany Dutkovej a Valérie Frázovej. Práve tieto dámy našim súťažiacim prezradia nielen tému, na ktorú budú skladať svoje outfity. „Vašou tohtotýždňovou témou budú 90-tkové a 2000-kové videoklipy. To znamená, že sa môžete inšpirovať módou ikonických mien ako Christina Aguilera, Britney Spears alebo skupinami ako Spice Girls prípadne Destiny´s Child,“ povie Valéria.

​Jej kolegyňa vysvetlí, čo konkrétne si v súťažných outfitoch predstavujú. „Vo vašich outfitoch by sme veľmi radi videli kožu, denim, rifle s nízkym sedom, retiazkové alebo široké opasky. Môžete využiť crop topy od výmyslu sveta, čokoľvek, čo pripomína toto ikonické obdobie našej mladosti,“ vysvetlí Zuzana. „Veríme, že táto téma je ako ušitá na second handy a budeme sa veľmi tešiť na vaše inšpiratívne outfity,“ uzavrie Valéria. Ako si súťažiace poradia s touto témou?

Sledujte špeciálne vydanie Nákupné maniačky v sekáčoch každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!