Denisa dala do laty súperky z Maniačok: Vyčistila im žalúdok za to, čo robí väčšina žien!

V špeciálnom vydaní Nákupných maniačok zo sekáčov bude ako druhá skladať svoj outfit na tému Videoklipy z 90. a nultých rokov tmavovláska Denisa. Skôr než nám ukáže svoje módne schopnosti, vytiahne svoje znalosti z etikety. Súperky totiž dala poriadne do laty!

Tmavovláska Denisa preferuje elegantný štýl obliekania a ako pravá dáma chce pôsobiť nielen vďaka svojim outfitom, ale aj správaním a spôsobmi. A aj to je dôvod, prečo sa do Nákupných maniačok prihlásila. Chce totiž ženy trošku vzdelávať. „Prečo som sa prihlásila...ja som si to všimla ja teraz, dievčatá...mňa v týchto Nákupných maniačkach v každej časti a sérii veľmi irituje práve toto. Lebo pravá dáma to takto nenosí. Pravá dáma si to odloží a dá si to do puzdra, pekne do kabelky,“ povedala v relácii na margo slnečných okuliarov, ktoré si vykladá na hlavu množstvo žien. Vadí mi to. Zapnem Nákupné maniačky a bim, všetky okuliare na hlave,“ skonštatovala.

NM v sekacoch - kabelky a okuliare Zdroj: TV JOJ

​Súperky boli z jej slov prekvapené, pretože netušili, že niečo také sa nemá robiť. Toto počujem asi prvýkrát v živote,“ povedala Deana.Áno, málokto to vie,“ odpovedala Denisa. „A nevieš niečo aj o kabelkách? Lebo ja si kabelku veľmi rada dávam na stôl,“ spýtala sa Deana ironicky.Nie, kabelka by na stole tiež nemala byť, ani na zemi. Pekne na stoličke alebo vedľa na stoličke,“ doplnila. Nuž, ako sa hovorí, učíme sa celý život, nie?

Sledujte špeciálne vydanie Nákupné maniačky v sekáčoch každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!