Súťažiace v Maniačkach ohúrili naše porotkyne: Kreativitu a snahu vychválili do nebies!

Súťažiace v špeciálnom vydaní Nákupné maniačky v sekáčoch nakupovali na tému Videoklipy z 90´s a 00´s rokov. Porotkyne chceli, aby sa dámy vo svojich outfitoch inšpirovali menami ako´Christina Aguilera, Britney Spears alebo skupinami ako Spice Girls prípadne Destiny´s Child. Niektorým sa to podarilo lepšie, iným horšie, no isté je, že všetky prekvapili!

Generácia takzvaných Mileniálov či ešte staršie ročníky si trendy z tejto éry veľmi dobre pamätajú, pretože jednotlivé trendy možno aj nosili. Tí neskôr narodení si ju skúšajú na vlastnej koži teraz, keďže mnohé reťazce s oblečením a doplnkami ponúkajú práve kúsky ako vystrihnuté z tej doby. Keďže sekáče sú práve ideálnym miestom na nákup oblečenia z niekdajších módnych trendov, súťažiace z Nákupných maniačok sa mohli poriadne vyblázniť.

NM v sekacoch - tema Klipy finale Zdroj: TV JOJ

​Každá poňala svoj outfit inak, čo naše porotkyne nesmierne potešilo. Vo finále na nich šli oči nechať. „Je úplná radosť takto sa na vás pozerať. Každá ste túto tému poňali úplne svojsky, čo sa výborne odráža na vašich outfitoch,“ skonštatovala Valéria Frázová. „Mne sa páči, že tu máme celú škálu MTV hitov. Môžeš si preklikávať pesničky. Verím, že sme aj vás a televíznych divákov inšpirovali k tomu, aby sekáče začali navštevovať a, aby naozaj aj second handy patrili medzi miesta, kde nakupujeme svoje outfity. Lebo, keď sa na vás pozerám, ste každá vybrali kúsky, ktoré sú unikátne a nikto iný ich nebude mať. A čo ja vnímam je, že je jedna z najdôležitejších vlastností, ktoré každá nákupná maniačka potrebuje v sebe cibriť, je, že si vyberá kúsky, ktoré potom bude aj doma nosiť a integruje ich do svojho šatníka,“ doplnila Zuzana Dutková.

Sledujte špeciálne vydanie Nákupné maniačky v sekáčoch každý pracovný deň o 15:40 na JOJke!