V Maniačkach dostane druhú šancu nie najlepšie zvládnutá téma z minulosti: O čo pôjde?

Ikonické Nákupné maniačky pokračujú na JOJke aj tento týždeň, a to so špeciálnym vydaním – Nákupné maniačky v sekáčoch. Pätica súťažiacich bude svoje outfity opäť skladať v second handoch a s okresaným rozpočtom. Od porotkýň dostanú tému, ktorú už maniačky mali pred pár mesiacmi a nezvládli ju úplne najlepšie.

Špeciálne vydanie Nákupné maniačky v sekáčoch odštartujú súťažiace Karolína, Zuzana, Táňa, Vanessa a Sabina. S okresaným rozpočtom 200 eur sa za dve hodiny budú musieť obliecť v second handoch tak, aby získali čo najviac bodov nielen od svojich súperiek, ale aj od hosťujúcich porotkýň – Valérie Frázovej a Natálie Pažickej. Práve tieto dámy našim súťažiacim prezradia nielen tému, na ktorú budú skladať svoje outfity. „Milé žienky alebo, teda, nákupné maniačky, vítame vás v tohtotýždňovom kole. Táto téma bude veľmi zaujímavá, pretože pochádza zo seriálového sveta. Témou tohto týždňa je: Emily in Paris. Na svoj nákup budete mať presne 200 eur,“ povie Natália.

NM v sekacoch - tema Emily in Paris Zdroj: TV JOJ

​Valéria súťažiacim priblíži, ako si predstavujú outfity, ktoré splnia zadanie. „Vaše kroky opäť povedú do second handov a my sa veľmi tešíme, že čo nám pripravíte. Tento týždeň nebude platiť, že menej je viac. Preto očakávame rôzne materiály, farby, strihy, volány. Vôbec sa toho nebojte, čím viac, tým lepšie. Môžete vyskúšať baretky, šatky na vlasy, spony, náhrdelníky, perly...ukážte, čo vo vás je,“ vyzve ich.Je nám jasné, že to bude na hrane vkusu a nevkusu, pretože nemusí ísť iba o Emily, ale môže ísť aj o ďalšie postavy, napríklad, jej kamošku Mindy, ktorá veľmi rada kombinuje aj nekombinovateľné. Plus veľmi rada ukazuje kožu. Alebo ďalšiu kamošku Camille, ktorá vyzerá, že si veľmi často požičiava kúsky zo šatníka svojho priateľa,“ vysvetlí Pažická. „Nezabúdajte aj na šéfku Sylvie, ktorá je pomyselná bohyňa štýlu tohto seriálu. Nebojte sa zakomponovať aj pánske prvky, ako je oversized sako s nejakými elegantnými šatami,“ dodá Frázová. Ako sa súťažiace popasujú s touto témou? A podarí sa im tromfnúť maniačky, ktoré už túto tému mali?

Sledujte špeciálne vydanie Nákupné maniačky v sekáčoch každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!