Sú čierne lodičky kúskom, ktorý by mala mať v šatníku každá žena? TOTO odkazuje porota!

Diváčky a diváci Nákupných maniačok si mohli všimnúť, že sú kúsky, ktoré sa nachádzajú v takmer všetkých šatníkoch našich súťažiacich. Medzi ne rozhodne patria aj čierne lodičky. Vždy sa o nich hovorilo, že by ich mala mať doma každá žena, pretože sa hodia ku všetkému. Je to ale naozaj tak?

V otázke obliekania existuje niekoľko módnych pravidiel, ktorými by sme sa pri skladaní outfitu mali riadiť. Mnohé z nich sú však len mýty. Lepšie povedané, kedysi platili, no keďže všetko sa vyvíja, rovnako aj móda, v súčasnosti sú už prekonané. A jedným takýmto mýtom je aj tvrdenie, že klasické čierne lodičky by povinne mala vlastniť každá žena, pretože sa dajú použiť ku akémukoľvek outfitu. Tejto mantry sa podľa všetkého drží aj stredajšia súťažiaca Táňa. „Tieto lodičky rada nosím trebárs aj do mesta, keď idem von. Myslím si, že v každom šatníku správnej ženy a nákupnej maniačky by sa mali nachádzať takéto základné prvky a kúsky,“ povie v epizóde.

NM v sekacoch - cierne lodicky Zdroj: TV JOJ

​Keď to začujú naše porotkyne, špeciálne Natália Pažická, doslova vypení. To, že niečo by mala mať každá z nás v šatníku...na to mám miernu alergiu. Pretože, ako tu my dve sedíme, tak takéto topánočky v šatníku nemáme. Samozrejme, u každej je to nejaký iný kúsok. Ale nonstop počúvame, že túto zimu, toto leto, túto jar by sme niečo mali mať v šatníku...Je úplne poriadku vedieť, že – nemusíme,“ vysvetlí. Nuž, niektoré módne mýty sú už dávno prekonané a každá žena by mala mať v šatníku presne to, v čom sa cíti najlepšie.

Sledujte špeciálne vydanie Nákupné maniačky v sekáčoch každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!