Dráma v Maniačkach: Súperky obvinili Sabinu z podvádzania, pri bodovaní ju odpísali!

Tak toto bolo nepríjemné! Piatková epizóda Nákupných maniačok vyvrcholila dramatickou situáciou, ktorá sa skončila jedným z najnižších bodovaní. Súťažiace obvinili Sabinu, že z porušenia ich pondelkovej dohody, z podvádzania a pri hodnotení ju vôbec nešetrili!

Ako posledná tento týždeň nakupovala študentka herectva Sabina. Do sekáčov sa vybrala so svojou kamarátkou, ktorá jej pomohla vyskladať outfit na tému Emily in Paris. A hoci sa jej podarilo obliecť naozaj zaujímavo, od súperiek schytala poriadnu kritiku. Tesne pred nakrúcaním finále sa totiž dozvedeli, že jej kamarátka počas týždňa navštívila sekáče, v ktorých sa nakupuje. Obvinili ju teda, že porušila ich pondelkovú dohodu. Dozvedeli sme sa, že jej kamarátka bola dva dni dozadu pozrieť obchody, kde máme nakupovať. Čo by bolo úplne v poriadku, ibaže sme sa ako dievčatá v pondelok za stolom dohodli, že žiadna toto neurobí, pretože by to bolo nefér voči prvej súťažiacej. Mám rada úprimnosť a nie takéto podpásovky. Toto je podpásovka,“ skonštatovala Zuzana.

NM v sekacoch - kauza Sabina Zdroj: TV JOJ

​Kauzu v štúdiu hrotila aj Táňa. „Tým pádom si mala jednoduchší nákup, keď už možno mala nejaký prehľad. Som sklamaná,“ povedala bez okolkov. Nahnevaná bola aj Vanessa. „Keď som sa to dozvedela, tak to bola extrémna podpásovka od nej. Lebo ešte ona mi hovorila, že bude férové, ak tam nikto nepôjde,“ podotkla. Samotná Karolína, voči ktorej mala byť táto dohoda férová, akosi nepochopila, čo súperky riešia. „Počula som, ako to bolo. Vôbec by mi nenapadlo nad tým takto uvažovať. Takže to neberiem ako útok na svoju osobu,“ zhodnotila.

NM v sekacoch - kauza Sabina Zdroj: TV JOJ

​Sabina sa im snažila vysvetliť, ako to bolo, no ony ju vôbec nepočúvali. Vôbec nie, takto to naozaj nebolo. Ja si myslím, že toto je trošku z vašej strany, že nájdime výčitku, lebo...naozaj ani jedno z tohto nebolo dopredu nájdené. Ja si za tým stojím a viem, aká je pravda,“ povedala.Toto by si nemali robiť ani kamaráti, ani nekamaráti. Nechcela by som byť dnes v jej koži a nechcela by som mať dnes jej svedomie,“ uzavrela Zuzana. Študentka herectva však odrážala útoky od súperiek s noblesou a absolútnym pokojom. „Nemám vám k tomu čo povedať, lebo naozaj nič z tohto nebolo dopredu nájdené. Ja sa nemám za čo hanbiť. Ona tam bola so svojimi kamarátmi, vo svojom voľnom čase a to nemá nič spoločné so mnou,“ dodala. Svojimi argumentami ich ale nepresvedčila a tak si odniesla len 10 bodov.

Sledujte špeciálne vydanie Nákupné maniačky v sekáčoch každý pracovný deň o 15:40 na JOJke!