Toto bude naozaj tvrdý oriešok: Súťažiace dostanú od porotkýň krásnu, no zradnú tému!

Ikonické Nákupné maniačky pokračujú na JOJke aj tento týždeň, a to so špeciálnym vydaním – Nákupné maniačky v sekáčoch. Pätica súťažiacich bude svoje outfity opäť skladať v second handoch a s okresaným rozpočtom. Od porotkýň dostanú tému, ktorá zaváňa aristokraciou, eleganciou, ale aj rebéliou!

Špeciálne vydanie Nákupné maniačky v sekáčoch odštartujú súťažiace Jitka, Tamara, Lejla, Adéla a Eva. S okresaným rozpočtom 200 eur sa za dve hodiny budú musieť obliecť v second handoch tak, aby získali čo najviac bodov nielen od svojich súperiek, ale aj od hosťujúcich porotkýň – Babsy Jagušák a Zuzany Dutkovej. Práve tieto dámy našim súťažiacim prezradia nielen tému, na ktorú budú skladať svoje outfity. „Ahojte, maniačky. Na tento týždeň sme si pripravili ďalšiu zaujímavú tému. A tiež vás táto téma môže preniesť do sna každej ženy, lebo sa vďaka nej na chvíľočku môžete stať princeznami. Chceme od vás, aby ste vo svojich outfitoch znázornili ikonický štýl princeznej Diany. Jej štýl sa dá popísať ako elegantný, s moderným twistom, veľmi ikonický, odvážny. Tiež romantický a niekedy aj športový,“ prezradí Zuzana Dutková.

NM v sekacoch - tema Lady Diana Zdroj: TV JOJ

​Čo konkrétne budú chcieť vidieť v outfitoch, vysvetlí Babsy Jagušák. „Rada kombinovala elegantné prvky ako šaty, kabáty a kostýmy s odvážnymi doplnkami – veľkými náušnicami, opaskami, klobúkmi, šatkami alebo veľkými čižmami. Mohli sme ju veľakrát vidieť vo volánových šatách alebo šatách s kvetinovým dezénom,“ povie. „Lady Di bola princezná, ktorá chcela byť blízko ľuďom. Túto svoju blízkosť rada zosobňovala aj vo svojom outfite,“ podotkne Zuzana. Preto hľadáme všetko, čo sa s ňou spája a čo zároveň evokuje štýl 80. a 90. rokov, keď zažívala najväčšiu popularitu,“ upozorní Babsy. Podarí sa súťažiacim premeniť na princeznú Dianu?

Sledujte špeciálne vydanie Nákupné maniačky v sekáčoch každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!