Influencerka Ema Fajnor si hľadá chlapa: TOTO sú požiadavky, ktoré by mal spĺňať jej princ!

Influencerka a televízna tvár Ema Fajnor, známa z relácie Nákupné maniačky, je pripravená na nový životný krok. Po rokoch zameraných na kariéru a módu sa 27-ročná brunetka rozhodla hľadať svoj vysnívaný domov, ktorý by si mohla upraviť podľa vlastných predstáv. Rovnako tak je otvorená aj novému vzťahu. Túto tému však nevzala do vlastných rúk sama – počas babského večera to za ňu urobila jej kamarátka Bianka Rumanová, ktorá nedávno oznámila zásnuby.

Ema Fajnor Zdroj: archív Emy Fajnor

​Bianka sa rozhodla hľadať manžela pre svoju priateľku bez okolkov a vo videu na Instagrame uviedla, že Ema je vyberavá a túži po serióznom vzťahu. „Ema je veľmi slušné dievča, neku*ví sa, poviem jak je, a neskočí na peň hocikomu. Ale aj by chcela. Nie, ona by chcela normálny seriózny vzťah, ale hrozne je vyberavá,“ prezradila Bianka, pričom opísala prednosti svojej kamarátky.

Podľa Rumanovej je Ema ženou s vkusom a charizmou, ktorá miluje umenie a módu. Bianka ďalej spomenula niekoľko požiadaviek, ktoré by mal pán dokonalý spĺňať.

Máš mať rád umenie alebo minimálne mu rozumieť, toto žieňa miluje všetko, čo je britské. Dobrá fotka a video jej dokáže rozžiariť celý deň. Potrebuješ ju počúvať, lebo ona veľmi rada rozpráva, takže máš byť dobrý poslucháč," dodala.

Požiadavky zahŕňajú aj lásku k luxusnej kuchyni, pričom zdôraznila, že hľuzovka je pre Emu ako stredné meno. Potenciálny partner nemusí byť miliardár, no s úsmevom dodala, že vlastný byt by sa určite hodil.

„Myslíme to vážne. Ema má 27 rokov, 178 centimetrov, okrem toho, že moderuje známu TV reláciu, pôsobí aj na sociálnych sieťach a nedávno si založila svoju značku," zdôraznila a na záver dodala, že má skvelý zmysel pre humor, charizmu a vďaka svojej výške a šarmu priťahuje pozornosť všade, kde sa objaví.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa EMA FAJNOR (@emafajnor)

Sledujte špeciálne vydanie Nákupné maniačky v sekáčoch každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!