Taktika? Adela s outfitom zabodovala, Lejla ju ale zvozila: Skritizovala, čo sa len dalo!

Taktizovala alebo naozaj nebola nadšená? Štvrtková epizóda Nákupných maniačok sa skončila poriadne rozpačito. Hoci súťažiaca Adela vyskladala outfit, ktorý ohúril porotkyne i väčšinu súperiek, jedna z nich si bola poriadne kritická. Lejla na súťažnom outfite vytkla azda všetko, čo sa len dalo!

Štvrtková súťažiaca Adela stavila pri svojich nákupoch na stredne modré bodkované sako v skrátenej dĺžke, na bledomodrú sukňu v midi dĺžke a na bielu košeľu s výrazným golierom s retro cípmi. Doplnky v podobe čiernych lodičiek, čiernej listovej kabelky a ligotavých náušníc výzor inšpirovaný princeznou Dianou len podtrhli. Porotkyne boli z jej počinu nadšené už pri nákupe a v štúdiu padli sánky aj väčšine súperiek.Adelka mi svojím outfitom určite vyrazila dych,“ skonštatovala Jitka, pričom nadšené boli aj Tamara a Eva. Iba Lejla bola nespokojná. Adela mi dych nevyrazila. Neohúrilo ma to. Neprišla s ničím novým. Zvolila sukňu, košeľu a blejzer,“ povedala. Ona sama pritom do súťažného outfitu zvolila sukňu a košeľu, čo by podľa logiky tiež nemalo byť inovatívne.

NM v sekacoch - Adela outfit Zdroj: TV JOJ

​Servítku pred ústa si nedala ani zoči-voči svojej súperke. Pripomína mi to letušku, pretože je to také typické formálne. Ten biely golierik a aj celý štýl tej tulipánovej sukne. Ale takú veľmi peknú letušku, chápeme sa,“ zasmiala sa.Určite bola viac Diana ako letuška,“ zhodnotila Tamara. „Náušnice sú krásne, ale neviem, či by úplne Lady Diana šla až do takých,“ vytkla Lejla, ktorá mala vo svojom outfite taktiež výrazné náušnice. Lejla kritizovala náušnice. Tie mi ale prišli rovnako výrazné ako boli tie jej. Akurát tieto boli správne zvolené do farby,“ povedala Adela.

NM v sekacoch - Lejla outfit Zdroj: TV JOJ

​Tŕňom v oku bola aj kabelka. Mňa tam trochu ruší tá čierna kabelka. Ja by som určite dala malú listovú bielu.“ Lejla pritom do svojho outfitu zakomponovala taktiež čiernu kabelku, navyše s dlhou rúčkou.Možno, že už sme mali dva dni modrú, tak tak by sme ťa tipovali, že pôjdeš do nejakej pastelovej ružovej. Tak možno aj to opakovanie farieb…,“ vzdychla si. Adela však jej kritické slová brala s rezervou. „Myslím si, že sa snaží všetkých kritizovať. Lejla sama povedala, že chce vyhrať. Že je tu preto, aby vyhrala. Z určitých dôvodov, nebudem hovoriť z akých,“ podotkla.Pre Lejlu to nebolo prehnané. Proste to patrí k nej. Hľadá, šťúra, ďobe,“ uzavrela Tamara.

Či už sa niekomu Adelin outfit páči alebo nie, pravdou je, že štýl Lady Diany napodobnila takmer dokonale. Bodkované saká či šaty v rôznych odtieňoch modrej s kontrastným bielym golierom boli pre ňu totiž typické na formálnejších podujatiach. Skoro navlas rovnaký outfit mala dokonca na návšteve Kuvajtu v marci 1989…

Sledujte špeciálne vydanie Nákupné maniačky v sekáčoch každý pracovný deň o 15:40 na JOJke!