Adela sa zaradila k najštýlovejším súťažiacim z Maniačok: Porota bola z jej outfitu nadšená!

Súťažiace v Nákupných maniačkach tento týždeň v sekáčoch skladali svoje outfity na tému Princezná Diana. Snažili sa všetky a výsledkom je pätica zaujímavých a rôznorodých outfitov, no vyhrať mohla len jedna. Víťazkou sa stala blondínka Adela, ktorú porota vychválila do nebies. Dokonca sa vyjadrili, že by na jej outfite nič nezmenili a tak sa zaradila medzi najštýlovejšie súťažiace, ktoré dostali minimálne od jedného porotcu plný počet bodov!

Adela nakupovala v sekáčoch vo štvrtok a vytvorila elegantný modrý outfit, ktorým sa absolútne trafila do tohtotýždňového zadania. Veľmi podobný styling mala na sebe dokonca aj samotná Lady Diana, a to marci 1989, keď boli spolu s princom Charlesom na návšteve v Kuvajte. Niet preto divu, že porotkyne boli z jej výtvoru nadšené. „Čo dodať? Toto je jedna nádhera! Mne sa veľmi páči, že je to outfit, ktorý je naozaj vsadený do 80. a 90. rokov. Tá puzdrová sukňa, ktorá ide pod kolená, to je presne tá protokolárna dĺžka. Je to hotový outfit, ktorý by si mohla kľudne aj teraz dať nejaká princezná a nemohli by ani médiá o nej napísať nič negatívne, pretože sa tomu nedá nič vytknúť,“ povedala Babsy Jagušák a dala jej plný počet bodov.

NM v sekacoch - tema Lady Diana finale Zdroj: TV JOJ

Desať bodov dostala aj od Zuzany Dutkovej, ktorá rovnako nešetrila slovami chvály na jej adresu.Mne sa veľmi páči to cropnuté sačko, krásne si ho doladila s košieľkou. Náušničky, aj účes. Ja vlastne k tomu ani nemám čo dodať. Vyzeráš naozaj nádherne. Ďakujeme ti,“ skonštatovala. Keďže Adela dostala veľa bodov aj od svojich súperiek, stala sa suverénnou víťazkou aktuálneho týždňa.

Sledujte ikonické Nákupné maniačky opäť od pondelka každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!