Do Maniačok sa vracajú Marián a Ema: Súťažiace budú z témy v šoku! Dá sa to vôbec splniť?

Relácia Nákupné maniačky sa vracia na JOJku vo svojom pôvodnom koncepte, v rámci ktorého súťažiace skladajú svoje outfity v nákupnom centre a ich počiny hodnotia Marián Hornyák a Ema Fajnor. Hneď prvá téma, ktorú dámam zadajú, však bude mať veľký háčik!

Svoje outfity budú tento týždeň v Nákupných maniačkach skladať súťažiace Aron, Tatiana, Johanna, Pavlína a Marie. Ich nákupné kroky povedú znovu do nákupného centra, v ktorom sa budú musieť obliecť tak, aby získali čo najviac bodov nielen od svojich súperiek, ale aj od porotcov Mariána Hornyáka a Emy Fajnor. Práve oni im prezradia aj znenie tohtotýždňovej témy, ktorá bude poriadne náročná! „Milé dámy, s poľutovaním vám musím oznámiť, že inflácia dorazila aj do našej relácie. To sa neodrazí na našich výplatách, ale na vašich budgetoch na nakupovanie. My sme sa rozhodli dať vám tému: Večera s milionárom za stovku. A tá stovka prezentuje budget, ktorý budete mať na nákup vášho veľkolepého, sexi, príťažlivého a očarujúceho outfitu,“ prezradí im Ema.

NM - tema Vecera s milionarom Zdroj: TV JOJ

​Viac svetla sa im bude snažiť do tejto témy vniesť Marián Hornyák. „V tomto prípade si musíte dať dokopy jeden veľmi slušný, kultivovaný outfit tak, aby nevyzeral, že stál päť korún, ale v skutočnosti bude. Držíme vám palce a vidíme sa vo finále,“ vysvetlí. Súťažiace budú z rozpočtu na nákup naozaj prekvapené a vystrašené. Pravdou ale je, že dobrý outfit nie je otázkou peňazí, ale vkusu. Ako sa im podarí splniť zadanie?

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!