Obchody zaplavili zvieracie vzory: Pri kúpe dajte na TÚTO radu a budete vyzerať štýlovo!

Štýl a vkus sú individuálne záležitosti a sú otázkou subjektívneho pohľadu. V ikonickej relácii Nákupné maniačky sme to mali možnosť vidieť týždeň čo týždeň. Porotcovia naše súťažiace niekedy chválili, inokedy ich kritizovali. A my sa z jednotlivých postrehov môžeme len poučiť a na základe nich vylepšiť svoj štýl.

Zvierací vzor, špeciálne ten, ktorý kopíruje srsť leoparda, bude počas aktuálnej sezóny jeseň/zima 2024 veľkým módnym trendom. Už teraz sú takmer všetky obchody doslova zaplavené kúskami so zvieracími vzormi. Avšak pri nosení takýchto kúskov je vždy len tenká hranica, ktorá oddeľuje štýlové outfity od tých menej vkusných a lichotivých. Zvieracie vzory sú preto v móde pomerne kontroverznou témou, ktorá dámy rozdeľuje na dve skupiny. Kým jedna ich miluje a rada nosí, druhá tvrdí, že by si niečo také na seba nikdy nedala.

NM 24 - leopardi vzor Zdroj: TV JOJ

​Pravdou ale je, že pri nosení zvieracích vzorov treba postupovať veľmi opatrne. V Maniačkach na to upozornila aj porotkyňa Ema Fajnor. „Pozor na to. Lebo leopard je aktuálne veľkým trendom a práve v tých rôznych leopardích potlačiach sú podľa mňa veľké rozdiely v tom, ako to vyzerá. Najlepšie tá leopardia potlač vždy vyzerá vtedy, keď je realistická. Táto potlač mi realistická nepríde a myslím si, že jej aj uberá na kráse a na tom, že pôsobí zastaralo. Práve ten realistický print leopardí je aktuálne moderný,“ vysvetlila. Nuž, a len dodávame, že v jednom outfite vždy rozhodne stačí len jeden kúsok s touto potlačou. Ak vám zvierací vzor prekáža na veľkej ploche, no chcete kráčať s trendami, skúste možno zvoliť len topánky či kabelku so „zvieracinou“.

Sledujte špeciálne vydanie Nákupné maniačky v sekáčoch už od 30. septembra každý pracovný deň o 15:40 na JOJke!