Hľadáte univerzálny kabát, ktorý zladíte vždy a ku všetkému? Siahnite po TOMTO!

Jeseň sa pomaly, ale isto rozbieha a mnohé dámy určite hľadajú dokonalý kabát na toto ročné obdobie. Ak hľadáte kúsok, ktorý vynosíte niekoľko rokov a nebude otázkou jedinej sezóny, dajte na tip z Nákupných maniačok!

Mnohé dámy v otázke módy často bojujú s problémom, ktorý sa volá dokonalý kabát. Nie každá žena si totiž môže dovoliť vlastniť niekoľko – či už z finančného alebo priestorového hľadiska. Veľa dám taktiež neprikladá móde až takú váhu, no napriek tomu chce vyzerať pekne a upravene. Ak sa práve nachádzate v situácii, že hľadáte ten pravý kabát, ktorý by bol univerzálny a hodil by sa takmer ku všetkému, máme pre vás skvelý tip.

Zvoľte si klasický trenčkot. Hodí sa k nohaviciam, k sukni a aj k šatám, využijete ho do práce, na voľný čas i na špeciálne príležitosti. Navyše, ak zoženiete kúsok v jednoduchom strihu, v neutrálnej farbe a z dobrého materiálu, vydrží vám roky!Ja si myslím, že trenčkot treba mať v každom šatníku. Je to výborný kúsok, ktorý sa dá nosiť celoročne. Je to veľmi ženský a pekný typ odevu,“ skonštatovala porotkyňa Babsy Jagušák. Ak chcete, aby bol váš trenčkot naozaj nadčasový, vyhýbajte sa nápadným vzorom, logo potlačiam, výrazným farbám i trendovým strihom.

Sledujte špeciálne vydanie Nákupné maniačky v sekáčoch každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!