Dámy, chcete vylepšiť svoj štýl? Skúste do svojich outfitov zakomponovať TENTO kúsok!

Štýl a vkus sú individuálne záležitosti a sú otázkou subjektívneho pohľadu. V ikonickej relácii Nákupné maniačky to vidíme týždeň čo týždeň. Porotkyne naše súťažiace niekedy chvália, inokedy ich kritizujú. A my sa z jednotlivých postrehov môžeme len poučiť a na základe nich vylepšiť svoj štýl.

Väčšina žien má vo svojich šatníkoch pochopiteľne obvykle kúsky len z dámskych oddelení. Tie, ktoré majú drobnejšie postavy zvyknú navštevovať aj detské oddelenie. No nepovšimnuté by nemali ostať ani pánske sekcie. Kúsky, ktoré sú určené pre pánov, totiž dokážu aj jednoduchému outfitu dodať poriadny šmrnc. V sekáčoch sa nám veľmi často stane aj to, že tam nájdeme oversize pánske saká. Ten, kto chodí často nakupovať do sekáčov, tak vie, že práve tieto pánske oversize saká sú kúsky, ktoré perfektne vyzerajú aj na ženskej postave. Ak sa nosia s opaskom alebo previazané nejakou šatkou, tak sú veľmi sošné a krásne vykresľujú siluetu,“ vysvetlila v Nákupných maniačkach Babsy Jagušák.

NM v sekacoch - panske saka Zdroj: TV JOJ

​Do outfitov však nemusíte zakomponovať len pánske saká. Výborne vyzerajú aj košele či tričká, ktoré na ženskej postave „stoja“ inak ako na tej mužskej. Využiť tiež môžete kravaty či motýliky. Tie odvážnejšie môžu siahnuť aj po nohaviciach, ktoré vytvoria zaujímavú siluetu. Ak vám sekáče „nevoňajú“, pokojne vytiahnite niečo z partnerovej, otcovej či bratovej skrine, alebo zájdite do klasických obchodov.

Sledujte špeciálne vydanie Nákupné maniačky v sekáčoch každý pracovný deň o 15:40 na JOJke!