Hľadáte dokonalú kabelku, ktorú ozaj vynosíte? Pri kúpe sa vyhnite TÝMTO 5 módnym mýtom!

V ikonickej relácii Nákupné maniačky sa pravidelne stretávame s tým, že mnohé súťažiace si potrpia na tom, aby mali topánky zladené s kabelkou. Hoci toto pravidlo kedysi platilo, je už dávno prekonané. Ak sa ale tohto zvyku neviete zbaviť, máme pre vás tip ako to robiť štýlovo!

Topánky a kabelku treba vždy ladiť: Hoci v minulosti platilo, že topánky a kabelka musia byť za každých okolností zladené, už dlhé roky to neplatí. Napriek tomu to ale mnohé dámy stále robia - nielen v Nákupných maniačkach, ale aj v bežnom živote. V súčasnosti už nemusíte pracne ladiť topánky so svojou kabelkou. Pokojne sa sústreďte len na to, aby obuv a kabelka ladili so zvyškom outfitu. Ak vám ale vyhovuje nosiť ich v rovnakej farbe, robte to aj naďalej.

Nadčasová kabelka musí byť vždy čierna: To, čo robí kabelku nadčasovou, je tvar a štýl, nie farba. Ak sa necítite isto v kombinovaní farieb, siahnite po béžovej, smotanovej, hnedej či čiernej.

Kovové detaily na kabelke musia ladiť so šperkami/bižutériou: Ani to nie je pravda. Miešanie rôznych metalických odtieňov prináša do outfitu zaujímavý moment a vie podtrhnúť váš osobný štýl.

Luxusná kabelka vylepší každý outfit: Ani tá najznačkovejšia kabelka nezachráni zlý outfit. Štýl nie je o peniazoch, ale o dizajne. Výborné kabelky sa dajú nájsť aj vo výhodných cenách a rozhodne nemusia byť značkové.

Klasické kabelky nikdy nevyjdú z módy: Kabelky v tradičných tvaroch v súčasnosti nosia hlavne členovia kráľovských rodín či vysoko postavené dámy. V každodennom živote však všetky nosíme skôr ležérne doplnky. Takže dobrá univerzálna kabelka by mala byť tiež v ležérnom štýle, aby ste ju vynosili „ku všetkému“.

Sledujte špeciálne vydanie Nákupné maniačky v sekáčoch každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!