Ako dosiahnete, aby bol váš šatník univerzálny? V obchodoch si vyberajte TAKÉTO kúsky!

Štýl a vkus sú individuálne záležitosti a sú otázkou subjektívneho pohľadu. V ikonickej relácii Nákupné maniačky to vidíme týždeň čo týždeň. Porotkyne naše súťažiace niekedy chvália, inokedy ich kritizujú. A my sa z jednotlivých postrehov môžeme len poučiť a na základe nich vylepšiť svoj štýl.

Mať univerzálny šatník, v ktorom ladí takmer všetko so všetkým, má množstvo výhod. Je to praktické a šetrí to čas, pretože pri skladaní outfitu nemusíte príliš rozmýšľať a špekulovať nad jednotlivými kombináciami. Zároveň je to priaznivé aj k našim peňaženkám, pretože ak nemáme pocit, že si „nemáme čo obliecť“, nepotrebujeme toľko nakupovať. Nuž, a v neposlednom rade je to aj udržateľnejšie ako obliekanie sa podľa trendov, ktoré sa menia veľmi často a tak vzniká zbytočný textilný odpad.

NM v sekacoch - univerzalne kusky Zdroj: TV JOJ

​V duchu takzvanej kapsuly sa niesol aj šatník štvrtkovej súťažiacej Adel, ktorá svojimi kúskami porotkyne veľmi príjemne prakvapila. „Vidno, že Adel má rada skôr zemité odtiene. A je to tá správna voľba, si myslím, pretože toto sú nadčasové kúsky, ktoré nevyjdú z módy. Keď nemáme potlače na oblečení alebo máme veľmi striedme kúsky v našom šatníku, tak je tam vysoká pravdepodobnosť, že budeme mať takéto kúsky v šatníku aj desať, dvadsať rokov,“ skonštatovala Babsy Jagušák. My len dodávame, že naše oblečenie vydrží veľmi dlho, ak je vyrobené k naozaj kvalitného materiálu, akými sú ľan, vlna, kašmír či pravá koža.

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!